Kõige lihtsam on hinnatud restorani saabuda kas võimalikult vara või vastupidi - väga hilja. Kuid alati pole sellestki abi - tipprestoranid on täis broneeritud igal ajal. Samas võib pikalt lennureisilt saabudes näiteks väga hilja söömaminekul oma mõtegi olla. Kui aga vara või hilja ei õnnestu kohta saada, siis siin on veel mõned nipid.

Hoia silm peal restorani sotsiaalmeediakanalitel

Jälgi Facebookist, Twitterist või mujalt, kas söögikoht kuulutab välja viimase hetke pakkumisi. Mõnikord jätavad grupid või paarid tulemata, aga kui tegemist on väikese restoraniga, on iga koha täituvus oluline.

Kasuta broneerimissaite viimase hetke pakkumistega

Restoranide jaoks on loodud mitmeid ülemaailmseid broneerimissaite. Näiteks OpenTable, mille pakutavaid viimasel hetkel vabanevaid kohti saab jälgida ühe teise teenusega - Rezhound annab teada, kui mõni laud vabaneb sulle sobival ajal sind huvitavas piirkonnas.

Küsi hotelliadministraatorilt

Kui oled mõnes heas hotellis ja tahad minna heasse restorani, siis üsna tihti on tipphotellide administraatoritel tipprestoranidega kokkulepe, mis tagab hotellikülalistele mõne vaba laua. Koha võib kinni panna kohe peale hotellitoa broneerimist.

Helista õigel hetkel restorani

Õige hetk võib olla sama päeva hommikul, kui soovid õhtustama minna või aegadel, mil restoran helistab õhtuseid külastajaid üle nende reserveeringu kinnitamiseks. Kohe pärast seda võivad olla tekkinud uued vabad kohad.

Kõige meeleheitlikum võimalus - saabu pidulikus riietuses 17.30 restorani ukse taha

Üsna tihti see aitab. Igal õhtul on vägagi palju laudu jäänud tühjaks nende pärast, kes pole kohale ilmunud.