Richella heekin ja Ben Marlow olid tõeliselt nördinud, kui selgus, et nende lennu alguspunktiks on hoopis Birminghami linn Ameerika Ühendriikides, Alabama osariigis. Paarike ise oli aga Suurbritannia Birminghami linnas, vahendab news.com.au.

Viga tuli sisse sellest, et Richella broneeris lehe lastminute.com kaudu oma poisile ja endale tema 30ndaks sünnipäevakingiks üllatuspiletid Las Vegasesse. Paraku maksis eksimus kõrget hinda, sest sellega kaotati 1200 naela ning polnud mitte midagi teha, et seda tagasi saada.

Taolist viga tuleb aga sagedamini ette, kui võiks arvata. Inimesed sageli eksivad n-ö uue maailma kohanimede lennu alguspunktiks valimisel. Sellised „topeltlinnu" on maailmas mitmeid. Näiteks asub Kanadas ka küllaltki arvestatav suurlinn, mil nimeks London.

Mis puutub antud juhtumisse, siis paarikesele võimaldati nende endi eksimuse tõttu unistuse reisi asemel lennata Amsterdami.

Hea lugeja - kirjuta, milliseid rumalaid eksimusi oled kas märkamatusest või broneerimissüsteemi arusaamatusest tulenevalt ise lennupiletite broneerimisel teinud. Kirjuta meile kasulik@delfi.ee. Kuidas sinu olukord lahenes?