Prantsuse vigursuusataja Candide Thovex alustas elu suuskadel umbes sel ajal, kui teised enam-vähem normaalselt ringi kõndima asusid - kaheaastaselt. 14-aastaselt sai temast juba profisuusataja. Seega nüüd, 32-aastaselt tunneb ta end igasugustel nõlvadel nagu kodus ja ükski trikk pole enam võimatu.

Oma kodunõlvadel Prantsusmaal La Clusazis tegi ta peakaameraga video "One of These Days 2", milles igaüks saab hullumeelsele laskumisele kaasa elada nii, nagu see mäesuusatajale endale paistab.

Video algab ärkamisest, dušist, hommikukohvist ja suuskadele hüppamisest, jätkub hüpetega üle inimeste peade ja puulatvade, korraks põigatakse ka koopasse, kuhu on ettenägelikult lumine rada tehtud ning lõpetatakse alpimajakese rõdul, mille üllatunud seltskond jääb Candide Thovexile veidi häirituna järgi vaatama. Ilmselt on laskumine põhjalikult ette valmistatud ja rada läbi proovitud, sest nagu videost näha, viib isegi inimeste vahelt terrassilt edasi mitte just juhuslikuna näiv lumeriba rõdu äärele.

Kuna video kannab numbrit kaks, siis loomulikult on millalgi varem ka üles võetud esimene osa, mis pole üldsegi vähem hullumeelne. "One of These Days 1" filmiti 2013. aastal ja see lõppes politsei tagaaajamisega:

Nagu autor mõlema video juures rõhutab, ei tasu seda vähem kogenumatel "kodus" järgi proovida. Lisaks endale võivad ohtu sattuda ka teised mäesuusatajad.