Video on kahes osas, teist osa vaata altpoolt.

Need 25 erilist lennujaama on järgmised:

1. Gustaf III (SBH), tuntud ka kui St. Barthélemy - lennujaam Kariibi meres asuval saarel, mis kuulub Prantsusmaale. Maandumisraja ühes otsas on mäenõlv ja autotee, teises otsas liivarand.

2. Tenzing-Hillary (LUA), tuntud ka kui Lukla Airport (LUA) - Nepaalis kõrgmägedes asuv lennujaam, kus maandumiseks pole just palju tasast maad. Seda peetakse ka üheks kõige ekstreemsemates tingimustes asuvaks lennujaamaks.

3. Princess Juliana International Airport (SXM), tuntud ka kui St. Maarten (SXM) - lennukid lendavad madalalt üle rannas puhkavate turistide peade (pildil).

4. Gibraltar  International Airport (GIB) - stardirada ristub autoteega. Üle lennujaama on ainus võimalus saada autoga Gibraltarile.

5. Courchevel (CVF) - Prantsusmaal üle 2000 meetri kõrgusel kaljuserval asuv lennuväli, mille maandumisrada on vaid 537 meetrit.

6. Barra (BRR) - Šotimaal asuv ekstreemne lennuväli, kus ainukesena maailmas maandutakse liivasele mererannale.

7. Alexandros Papadiamantis (JSI), tuntud ka kui Skiathos - Kreeka lennuväli, kus rannamõnude nautijaid ehmatavad üle pea madalalt lendavad lennukid.

8. Madeira Airport (FNC) - Portugalile kuuluva puhkusesaare lennuväli tuli ehitada betoonpostidele kiirtee kohale, kuna mujal sobivat kohta lennuväljale polnud.

9. Juancho E. Yrausquin (SAB), tuntud ka kui Saba - maailma lühima rajaga kommertslennuväli maailmas, kus mõlemast otsast kuristikuga lõppeva maandumisraja pikkus on vaid 396 meetrit.

10. Santos Dumont (SDU) Rio de Janeiros - Brasiilia suurlinna võib saabuda ka teise, väiksema lennuvälja kaudu, mis on ehitatud maandumisraja pikkusele tehissaarele.

11. Leipzig/Halle Airport (LEJ) - üks lennuvälja maandumisradadest on ehitatud kiirtee kohale.

12. Paro (PBH) - Bhutani lennuväljale tuleb maanduda 5500 meetri kõrguste mägede vahelt.

13. Kai Tak (suletud 1998. aastal) - Hong Kongis tuli maanduda merre ehitatud väikesele tehissaarele.

14. New Hong Kong International Airport (HKG) - samamoodi merre rajatud uus lennuväli on juba pikema maandumisrajaga.

15. Cambridge Bay (YCB) - Kanada põhjaterritooriumil asuv lennujaam sai 2005. aastal kõvakatte, varem maanduti lihtsalt lumele.

16. Toncontín International Airport (TGU) - Hondurase lennuväli saavutas History Channeli edetabelis teise koha maailma kõige ohtlikumate lennuväljade seas.

17. Kansai International Airport (KIX) - Jaapanis täpselt maandumisraja pikkusele tehissaarele ehitatud lennuväljale laskumine nõuab pilootidelt suuremat täpsust.

18. Ice Runway (NZIR) - Antarktika ilmaolud on ühed ekstreemseimad ja see tähendab ka maandumist ekstreemsetes oludes. Pilootidele on väljakutseks maandumine merejääle. Lennuvälja rajad ehitatakse iga hooaja alguses uuesti.

19. Teniente R. Marsh (TNM) - teine Antarktika lennuväli on juba kindlamal kaljupinnasel, kuid ilmaolud on samamoodi rasked ja ümbritsev maastik kaljune.

20. Ioannis Kapodistrias International Airport (CFU), tuntud ka kui Corfu - Kreeka puhkusesaarel maandumiseks tuleb pilootidel lennuk osavalt juhtida kaljude vahel asuvale kitsale tasandikule.

21. Ibrahim Nasir International Airport (MLE), tuntud ka kui Malé (MLE) - Maldiividel leidub maad napilt ja enamus saartest on üsna ookeanipinnaga tasa, ulatudes vaid mõned meetrid üle merepinna. Loomulikult tuli ka lennuvälja jaoks ookeanilt maad juurde haarata ja seda on tehtud täpselt nii vähe, kui hädavajalik. 

22. Billy Bishop Toronto City Airport (YTZ) - Kanada suurlinnas tuleb maanduda kitsastes oludes kesklinna ehitatud tehislikule järvesaarekesele.

23. Kangerlussuaq (SFJ) - Gröönimaa ekstreemne lennuväli.

24. Narsarsuaq (UAK) - Gröönimaa lennuväli. Mõlemad kaugel põhjas asuvad lennujaamad pakuvad pilootidele ekstreemset ilma ja kitsaid olusid maandumiseks.

25. Agatti (AGX) - India üks raskeimatest maandumisradadest asub atollil, kitsal maaribal. Piloodid peavad laskumisel olema eriti täpsed.

Agatti lennuväli Indias.