Dubai aastavahetuse valguseshow pääses Guinnessi rekordite raamatusse kui "maailma suurim LED-valgustusega kaetud fassaad". LED-idega oli kaetud maailma kõrgeim ehitis Burj Khalifa.

Suurim LED-valgustusega fassaad loendas pilvelõhkuja külgedel sekundeid uue aasta saabumiseni, siis näidati Araabia Ühendemiraatide lipuvärve ja valitseja portreed ning lõpuks järgnes traditsiooniline ilutulestik kõrghoone rõdudelt välja lastud rakettidega. Maja ees korraldati samal ajal veeshow valgustatud purskkaevudega.

32 467 ruutmeetril asuvad LED-id Burj Khalifa seinal olid 3,75 korda suurema pindalaga kui senine rekordiline ekraan. Süttisid 70 000 valgusdioodi, mille ühendamisel oli kasutatud 55 000 meetrit kaableid.

Aastavahetuse etendusel kasutatud lasershow, multimeediaekraanid, LED-id ja ilutulestik olid korraldajate sõnul maailma võimsaimad ning nõudsid kokku 192 000 inimtöötundi, et kõik see valmis seada. Etenduse jaoks oli palgatud 200 spetsialisti, taevasse lasti 25 000 raketti ja 4,7 tonni lõhkeainet.

Tulevärgi korraldas rahvusvaheline kinnisvaraarendaja Emaar Properties.

Kuidas tundub, kas see oli kõige võimsam tulevärk 2015. aastal?