Jäälinn särab LED-tuledes ja pakub meelelahutust jää- ja lumemaailma, rahvusvahelise skupltuurinäituse, talisupluse ning jäähotellidega.

Kõik klassikalised külmapooluse atraktsioonid on ka olemas: jäärennist liulaskmine, koerarakendiga sõitmine, suusatamine, uisutamine, mootorsaanisõit ja klassikaline hobusega saanisõit. Külmapoolust ümbritsevad lumised mäed ja metsad.

Kui vanasti valgustati jääst linna tõrvikute ja laternatega, siis moodsale ajale kohaselt on praegune kirev valgustus pärit jää sisse sulatatud LED-lintidest.

Jääst pangahoone.

Harbin on ideaalne looduslik külmkapp, kus talvel ka alla -40 kraadini langevad temperatuurid hoiavad jäälinna värskena märtsi lõpuni. 5. jaanuaril avatud festivalil jäeti küll ilutulestik ära Shanghais aastavahetusel juhtunud õnnetuse tõttu, kuid muud atraktsioonid on Heilongjiangi provintsi pealinnas kõik avatud vastavalt plaanidele.

Kogu linnaku pindala on 750 tuhat ruutmeetrit. Tuntuimad maamärgid on Hiina müür, Egiptuse püramiidid, Reykjaviki Hallgrimskirkja kirik, Disney loss ja Vene kuulsaimad katedraalid.
Venemaa läheduse tõttu on terve kvartal lumelinnas ka Vene-teemaline.

Osa skulptuure on looduse enda tehtud.

See noorpaar saabus just jäiselt grupi-abieluregistreerimiselt.

Paarikümnekraadises pakases saab jäälinnas ka supelda.

Ratsanik hobuseskulptuuril.

Öine jäälinn - värviline Hiina ime.

Jääskulptuurid pole ainult vaatamiseks - siit saab alla kihutada.

Kindlused on jääplokkidest kokku laotud "elusuuruses".

Jääkindlus öistes tuledes.