Bangkokist vaid 120 km kaugusel asuv Pattaya on maailmakuulus kuurort, mida kutsutakse õigustatult Tai Rivieraks. See mereäärne linnake pakub midagi igale maitsele: siin on pikk liivane rannariba rannapuhkuseks, suurepärane valik söögikohti maitsva Tai toiduga, vilgas ööelu ja taskukohased hinnad. Aga ka aktiivse puhkuse pidamiseks on Pattaya õige koht — matkamine, purjetamine, veesuusatamine, ujumine, sukeldumine, snorgeldamine on vaid mõned märksõnad sellest, mida Pattayas teha saab.

Kui aga on soovi linnakärast eemale põigata, siis tasub võtta päevane ekskursioon linnast välja, et tutvuda Tai lopsaka eksootilise loodusega. Pattaya ümbruses on ka mitmed kenad saarekesed, kust leiab eest tõelised paradiisirannad. Saartele saab nii kiirkaatri kui ka veetaksoga.

Ilm on jaanuaris, veebruaris ja märtsis troopiliselt soe ja päikeseline — päevasel ajal on oodata üle 30 kraadi sooja, merevesi jääb aga 28 kraadi juurde.

Majutuseks pakume valikut kahe meie poolt hoolikalt välja valitud 4-tärni hotelli vahel. Mõlemas hotellis pakutakse hinna sees ka maitsvat hommikusööki. Lennud sihtkohta toimuvad ühe ümberistumisega Tallinnast. Broneeri pakett Reisidiilide koduleheküljel KLIKKIDES SIIA