Reisifirma lubab miljonäridest maailmarändurid viia privaatse Boeing 767 pardal nende elu parimale reisile, vastu soovivad ei rohkem ega vähem kui 13 miljonit eurot.

Ekstravagantne teenus on sisuliselt ümbermaailmareis, mille kestel peatutakse 20 esinevas linnas 20 päeva jooksul. Reisile saab kaasa võtta 50 sõpra või pereliiget. Lennukiga läbitakse rohkem kui 31 000 kilomeetrit, millele kulub 12 protsenti kogu reisi ajast. Seetõttu on panustatud lennuki sisemuse mugavusele.

Reis algab Koh Samuist, Taist. Pärast peatumisi Siem Reapis, Kathmandus, Agras, Firenzes, Sienas, Cannes’is, Moulinet’s, Londonis, Barcelonas, Ibizal, Marbellas, Marrakechis, Havanas, Knoxwille’is, Konas, El Nidos ning „salajasel saarel“ jõutakse lõppsihtkohta Manilasse, Filipiinide pealinna.

Kui valik väga teineteisest erinevaid ja põnevaid kohti polnud veel küllalt, siis reisi vältel on organiseeritud mitmeid üllatusi ja hellitusi.

Pakett sisaldab endas ka kokteile ning ööd mängupõrgus Las Vegases, kolme Michelini-tähekesega pärjatud Hispaania restoranis einetamist, privaatset seanssi Cannes’is ning moeetendust Firenzes.
Et reisijad ei peaks kordagi tundma, et neil oleks lennu vältel millestki puudust, on privaatlennul kaasas 50 töötajat, kes teevad kõik selle nimel, et teenindus oleks taevalik.

Superrikastel lennureisijatel on ligipääs parimatele kokkadele, spaarituaalidele, joogatundidele, veinimaitsmistele ning isegi omaenda hüpnoterapeudile.
Dreammakeri looja Gregory Patricku sõnul on ebaoluline, kui suur või ilus sinu privaatlennuk on, kui sa pole võimeline lõõgastuma ja nautima kõike seda, mida suurejoonelisel reisil on sulle pakkuma.

Lisaks sellele, et reisijad saavad kingituseks ka neile disainitud kullast ja teemantidega meened ning et nende rahulolu nimel meeletult pingutatakse, on kogu ettevõtmisel ka heategevuslik eesmärk.

Protsent reiside kasumist läheb mittetulundusorganisatsioonidele.

Reisifirma plaani kohaselt tahetakse Kambodža lastele osta kuni 2500 jalgratast ning samuti soovitakse investeerida joogivee kvaliteeti, mida jooksid 50 000 Filipiinidel elavat last.

Allikas: news.com.au