Spaahotellid on eestlaste hulgas üsna populaarsed ja puhkuste ajal on lõõgastav kümblemine eriti menukaks kujunenud. Jõulupuhkuste ajal võib hotellikoha saamine olla küllaltki keeruline. Sellepärast otsustasime osa raskest tööst Reisijuhi lugeja eest ära teha.

Alustasime helistamist teisipäeva keskpäeva paiku. Meie eesmärgiks oli võtta ühendust juhusliku valiku alusel olulisemate spaadega erinevates Eesti otsades.

Otsustasime alustada Tallinna ja Põhja-Eesti spaadest.

Veendusime, et kindlalt on nii jõuludeks kui ka uueks aastaks kohti Viimsis asuvas Lavendel Spaas ja ka Narva-Jõesuus asuvas Meresuus. Viimsi spaas jõulude ajal enam vabu kohti pole, aga alates 26. detsembrist (kaasa arvatud uusaastaöö) on veel vaba.

Rakveres on võimalik lisaks Tauruse külastamisele nautida veemõnusid Aqva spaas, kus on jõuludeks veel vabu kohti. Uue aasta veetmiseks pakutakse aga spetsiaalset paketti, mida peab hotelli kaudu otse tellima.

Toila Spa.

Männimetsade vahel asuvas Toila spaas on toad saadaval alates 27. detsembrist.

Laulasmaa Spa.

Laulasmaa spaahotelli on võimalik lõõgastuma minna pärast jõule, kuid aastavahetuse eripakettidest on vabaks jäänud ainult käputäis kohti.

Fra Mare Thalasso Spa.

Haapsalus pühade veetjad võivad arvestada, et Fra Mare Thalasso ruumid on pikal pühadeperioodil täielikult ära broneeritud. Telefoni teel öeldi meile, et igaks juhuks tasub pärast 18. detsembrit vabanenud kohtade suhtes üle küsida.

Lõuna-Eestisse suundujaid ootab Pühajärve spaa praeguse seisuga kõikidel päevadel.

Värska spaa võtab vastu alates 28. detsembrist, ent tasub arvestada, et aastalõpuprogramm on ainult venekeelne.

Pärnus võib hea õnne korral Tervise Paradiisis veel vana-aasta lõpuks paar kohta leida, aga jõulude ajal enam saadavust pole.

Hedon spaa on kinni ainult 26.-28. detsembrini. Ülejäänud päevadel on mereäärne puhkus võimalik.

Estonia spaahotellis saab rahulikult kümmelda pärast jõuluprae nautimist. Alates 27. detsembrist on ööbimis- ja sulistamisvõimalused kõigi huviliste päralt.

Saaremaal on võimalik pikka puhkust veeta Grand Rose spaas, kus on ainult 26. detsembril kõik toad välja müüdud.

Seevastu Georg Otsa spaas on jõulude ajal (23.-25.12) veel vabu kohti, kuid vana-aasta lõpu puhul pole seal võimalik šampusepokaale kokku lüüa. Nimelt on tänaseks kõik toad välja müüdud.

Kohad on pidevalt täitumas, seega kõige täpsema info saamiseks tuleks kindlasti kas endale meelepärasesse spaasse helistada või online-broneeringusüsteemidest vabade tubade olemasolu üle kontrollida.