Vana-aasta õhtul on ilmaennustuse järgi Bangkokis 32 kraadi sooja, seega võib rahulikult välja minna ja teha piduliku õhtusöögi kasvõi lageda taeva all. Näiteks saab seda teha Lebua hotelli Tower Clubi restoranis 63. korrusel, mis on väidetavalt maailma kõrgeim vabaõhurestoran maailmas. Serveeritakse seitsmekäiguline vahemereline õhtusöök, mille sisse kuulub sinine homaar kurgipärlitega. Pidusööki saab nautida saadetuna elavast džässansamblist ja aastavahetusel algavast tulevärgist, millele saab restoranist väga hea vaate. Sellise luksusliku õhtusöögi hinnad algavad 21 999 Tai bahtist (485 eurost) inimese kohta ning söömaaeg juhatatakse sisse kell 7 avatava šampanjaga.

Need rändurid, kelle jaoks ühest korrast aasta vastuvõtmiseks pole küllalt, võivad seda teha seda mitu korda, kasutades PrivateFly teenuseid. Õhtune programm algab kell 8 Sydneys eksklusiivse peoga Sydney ooperimajas (või intiimsema õhtusöögiga Park Hyatt Sydney hotellis) ning muudab kurssi kell 2 öösel, kui üritusest osavõtvad paarid lennutatakse 1. jaanuari öösel Gulfstream G550 lennukiga Los Angelesesse. 13-tunnise lennureisiga jõutakse USA läänerannikule just parajasti õigeks ajaks, et et ühineda Cleopatra balliga Egiptuse teatris või võtta veel üks õhtusöök Crustaceani mererestoranis enne 2014. aasta uuestisaabumist. Hind sellisel topeltaastavahetusel on kas 10975 eurot inimese kohta või 164 625 eurot, kui seltskonna suuruseks on 15 inimest.

Õhtusöök hotell Lungarnos.

Keerulisemaks läheb aastavahetus Firenzes asuvas Lungarno hotellis. Valikuid on rohkem. Kui aastavahetuse pakett on kokku pandud, võib oma kolmeöiseks programmi läbimiseks võtta Ferrari, õhtustada aastavahetusel Borgo San Jacopo restoranis, nautida massaaži ja personaalse ostuabilise teenuseid poole päeva jooksul ning palju teisi eksklusiivseid teenuseid. Juuniorisviidis algab majutus selliste aastavahetuse pakettidega 6490 eurost.

Mitmekordne auhinnavõitja, Saxoni hotell Johannesburgis pakub aastavahetuse tähistamise võimalust aga koostöös Ruinartiga. Õhtu kõrghetkeks on õhtusöök paljukiidetud Five Hundredi restoranis saadetuna piiramatust Ruinarti šampanjavarust, mille saatel juhatatakse uus aasta sisse hotelli eest õhku lastava ilutulestikuga. Laud kaheksale maksab 5700 eurot.

Le Manoir.

Michelini tärnidega pärjatud Le Manoiri hotelli ja restorani külalised saavad nautida musta lipsu galaõhtusööki ja tantsuõhtut, mis algab Laurent Perrieri vastuvõtuga ja järgneb seistmekäiguline eine. Meelelahutus jätkub elava muusikaga ansamblilt Black&Gold, kellelt võtab lava üle Auld Lang Syne koos Šoti mägismaa torupillimehe David Majoriga, kuni algab ilutulestik. Et öö oleks unustamatu, joonistab karikaturist kõigist külalistest sõbraliku šarži. See aastavahetuse pakett maksab "vaid" 444 eurot inimese kohta.

Veel üks võimalus eriliselt aastat vastu võtta on külastada Londoni Kuninglikku Ooperit, mis esimest korda korraldab sel aastal aastavahetuse peo. Vastuvõtt Ruinarti šampanja ning kanapeedega toimub Paul Hamlyni saalis ning sellele järgneb neljakäiguline õhtusöök ja Kuningliku Ooperi koori etteaste. Vana aasta ärasaatmine ja uue vastuvõtmine toimub Amfiteatri Terrassil saadetuna Denmark Street Big Bandi etteastest. Piletihinnad algavad 480 eurost inimese kohta.

Londoni legendaarses Savoy hotellis saavad aga külalised uut aastat vastu võtta tantsides ja õhtusöögiga Lancasteri ballisaalis. Õhtu on inspireeritud 1920-ndatest ning sisaldab neljakäigulist õhtusööki, mida saadab 11-liikmeline džässiorkester ja teised elava muusika ansamblid. Viietunnine pidu, mis stardib täpselt kell kaheksa õhtul, maksab inimese kohta 355 eurot.

Andaz 5th Avenue sviit.

Vaid piiratud hulk huvilisi saab New Yorgi Andaz 5th Avenue hotellis osa võtta uue aasta pidustustest hotelli Empire´i sviidi terrassil, kust avanevad vaated Times Square´ile. Seal kulmineeruvad New Yorgi ja idaranniku aastavahetuse pidustused aastavahetuse hetkel. Peole mahub unikaalses kohas vaid kuni neli inimest, kes võivad luksusliku aastavastuvõtu broneerida kolmeks päevaks. Pakett sisaldab sviidis asuva privaatse spaa teenuseid, õhtusööki numbritoas, tasuta transporti, pileteid Cipriani 42nd Streeti vana aasta ärasaatmise peole ning "taastumise hommikusööki" 2014. aasta esimesel hommikul. Pakett maksab 10 188 eurot.