“Seoses viimasel ajal suurenenud terrorismiohuga Euroopas on klientide huvi terrorismist põhjustatud kulude katmiseks hüppeliselt kasvanud. Seetõttu lisasime septembri algusest Salva tootevalikusse uue kindlustuskaitse, mis katab terrorismist tulenevad tervisekahjustuse ja reisitõrke kulutused,” ütles Salva Kindlustuse ASi reisikindlustuse osakonna juhataja Epp Ulfsak.

“Uue kindlustuskaitsega kaetakse reisil toimunud terrorismiakti tulemusel tekkinud tervisekahjustuste ravikulud ja surma korral ka kojutoomise kulud. Samuti hüvitame kõik reisi katkemisega seotud kulutused nagu vajalikud täiendavad transpordikulud või lisaväljaminekud majutusele. Reisi ärajäämisel terrorismi tõttu hüvitatakse reisipaketi maksumus täies ulatuses,” lisas Ulfsak.

Terrorismi lisakindlustuskaitse tervisekindlustuse juhtumiks on reisil toimunud terrorismiakt või looduskatastroof, mille tagajärjel saab kindlustatu tervisekahjustusi või sureb. Reisitõrkekindlustus hõlmab terrorismiakti või looduskatastroofi, mis võib kujutada ohtu elule või tervisele ning mis toimub reisi ajal või 48 tundi enne selle algust.