Majutuse valik sobib nii puhkuse- kui ka ärireisideks.

Novatoursi grupile kuuluv kaubamärk Travel On Spot on loodud eesmärgiga laieneda uutesse turusegmentidesse. "Pikaajaline kogemus on andnud meile paljudes riikides partnereid ning võimaldanud meil luua laiaulatusliku hotellide andmebaasi," ütles Novatours grupi peadirektor Linas Aldonis, miks avati uus otsingu- ja broneerimissüsteem.

Uus süsteem on suunatud eelkõige Balti riikide elanikonnale ning peaks rahuldama välisturismi osakaalu kasvust tulenevat nõudlust.

Travel On Spot süsteemis on hetkel enam kui 90 000 hotelli kokku 174 riigist. Majutusvariantide hulk on erinev – külaliskorteritest kuni luksuslike viietärnihotellideni, nii puhkuse- kui ärireisideks.

Kasutajad saavad majutust otsida ja osta kodulehel www.travelonspot.com olevast e-poest. Broneeringu eest tasumine toimub enamlevinud online-makseviisidega.

Süsteemi eelised teiste sarnaste lahenduste ees on Aldonise sõnul madalaima hinna garantii, kvaliteetne sisu, võimalus ööpäevaringseks klienditoeks ning mugavad makseviisid.

Reisijuht.ee proovis ühesugust broneeringut Travel On Spot süsteemis ja maailmakuulsas Expedia broneerimissüsteemis Riiasse öömaja leidmiseks. Valisime mai keskel majutuse üheks ööks.

Broneeringukeskus Travel On Spot pakkus välja 41 hotelli, neist odavaim oli kolmetärnihotell hinnaga 22 eurot öö. Expedia esitas nimekirja 118 hotellist, millest odavaim oli kahetärni-hostel hinnaga 13 eurot öö. Kolmetärnihotellidest pakkus Expedia samaks õhtuks odavaimat 19 euro eest (eripakkumine 32-eurosest hinnast).

Travel On Spot on kohaldatud Baltimaade klientidele, lisab Novatours oma teates, hotellide kirjeldused, broneerimisprotsess ning klienditugi on telefoni teel saadaval 24 tundi ööpäevas ja 7 päeva nädalas.

Lisaks on kliendil võimalus igal ajal vaadata, muuta või tühistada oma tellimusi, vaadata tellimuste ajalugu ja arveid. Tasuda saab internetipangas, krediitkaardiga või PayPal´i maksesüsteemi kaudu.

Hotellide broneerimissüsteem pakub praegu enam kui 90 000 erineva kategooriaga hotelle 174 riigis.

Millist hotelli broneerimissüsteemi ise kasutad kõige soodsamate pakkumiste leidmiseks? Kirjuta sellest kommentaaridesse.