Bangkoki lahkumine tipust pole ka väga üllatav: sel aastal toimunud poliitilised rahutused ja oht kohalikule turismitööstusele pani inimesed muid sihtkohti otsima. Praegu on küll kõik jälle rahulik ja pole võimatu, et Bangkok hakkab järgmisel aastal jälle esikümnesse pääsemise pärast võistlema.
Bangkok.

Jaapani linn Kyoto aga pääses esikohale oma iidsete templite, kevadise kirsside õitsemise, imeliste vaadete ja turistisõbraliku linnarahva pärast, selgus küsitlusest.

Teisele kohale tulnud Charleston, mis asub Ameerika Ühendriikides tõusis 2013. aasta seitsmendalt kohalt liidriks ja saavutas edu korraliku lennuühenduse, parima hotellivaliku ja heade kohalike restoranide tõttu.

Rooma ja Firenze püsimine esikümnes on juba tavaliseks saanud, need turismi ajaloolised tõmbekeskused on alati hinnatud.
Ponte Vecchio, Firenze.

Edetabel parimatest turismilinnadest 2014. aastal tuli selline (sulgudes koht 2013. aastal).

1. (5.) Kyoto, Jaapan - 90,21 punkti
2. (7.) Charleston, Ameerika Ühendriigid - 90,18 punkti
3. (3.) Firenze, Itaalia - 89,99 punkti
4. (-) Siem Reap, Kambodža - 89,82 punkti
5. (6.) Rooma, Itaalia - 89,61 punkti
6. (2.) Istanbul, Türgi - 89,58 punkti
7. (-) Sevilla, Hispaania - 89,28 punkti
8. (8.) Barcelona, Hispaania - 89,18 punkti
9. (-) Mexico City, Mehhiko - 89,07 punkti
10. (-) New Orleans, Ameerika Ühendriigid - 88,74 punkti

Lisaks valiti ka kontinentide edetabelid. Euroopa esikolmik oli igavalt traditsiooniline: Firenze, Rooma, Istanbul. Parimaks hotelliks sai Ameerika Ühendriikides Montanas asuv The Triple Creek Ranch, parim saar aga on Santorini, parim suur kruiisiliin Disney Cruise Line, parim rahvusvaheline lennufirma Singapore Airlines ja parim rahvusvaheline lennujaam Singapuri Changi lennujaam. Maailma parima spaa tiitli teenis välja Rancho la Puerta, mis asub Mehhiko linnas Tecates.