Ideaalis võiksid reisijad elada 14 km kaugusel lennujaamast, pikamaalennule minek võiks aega võtta 32 minutit ja istmed lennukis oleksid kahes reas. Kokku võiks lennukis olla mitte rohkem kui 66 kohta.

Ideaalseks istekohaks valisid reisijad aknaaluse koha lennuki keskel. Samas on see natuke erinev rohkem kui aasta tagasi Skyskanneri korraldatud küsitlustulemustest, kus eelistati aknaalust kohta eespool.

ANA lennufantaasias sooviti, et pagasit tohiks endaga salongi kaasa võtta seitse kilogrammi ja see võiks olla kohe enda istme juures, mitte kuskile ära panduna. Ideaalne õhkutõusmise kellaaeg oleks 10.45.

27 minutit peale õhkutõusu võiks serveerida šampanjat, arvasid vastajad. Ja lennukitoidu kokana eelistataks Jamie Oliveri (lennukimeeskonda võiksi ideaalis veel kuuluda George Clooney ja Marilyn Mopnroe tüüpi inimesed). Jamie Oliveri valmistatud kanaroog võiks jõuda reisijate istmeklappidele 48 minutit peale õhkutõusu.

Lennumeelelahutuses hinnati parimaks valikuks James Bondi viimast filmi Skyfall ja aega peaks jääma ka väikeseks uinakuks - mitte vähem kui 31 minutit.

Erinevalt mõnedest muudest küsitlustest on unelmate lennule lapsed oodatud - tingimusel, et nad oleksid vaiksed.