Emad-isad, kes soovivad peatselt algaval suvevaheajal lastega Inglismaal ja Põhja-Euroopas ringi reisida, võivad arvestada väiksema rahakuluga.

British Airways on teatanud, et alla 12-aastased lapsed, kes lendavad koos kahe täishinnaga pileti ostnud täiskasvanuga, saavad koha lennukis tasuta.

Sellistel tingimustel saab lennata Heathrowst ja Leedsist Newcastle’isse, Edinburghi, Invernessi, Belfasti ja Billundi Taanis.
Kuni kaks last ühes peres saavad tasuta Euro Traveller piletid, kui piletid on broneeritud ajavahemikul 10. maist kuni 1. oktoobrini lendamiseks 1. juunist kuni 31. oktoobrini.

„Perepuhkuse planeerimisel on iga sent oluline. Laste võimalus lennata sel suvel Inglismaal ja Euroopas tasuta teeb reisimise oluliselt odavamaks,“ selgitas British Airwaysi kommertsdirektor Adam Daniels.

Ja väikesed vihjed reisiinspiratsiooni ammutamiseks: näiteks Harry Potteri teemaline reis Edinburghi või sõit Taani, et vaadata hiiglaslikke metsas asuvaid puuskulptuure. Mõlemad on nii laste kui täiskasvanute jaoks kindlasti väga põnevad.

Allikas: travelandleisure.com