Vastus on ootamatu. Nimelt tähendab CFO Baha Mari kontekstis Chief Flamingo Officer'i. Just, lugesid õigesti — kuurort otsib inimest, kelle tööks saab kevadel saabuva flamingoparve eest hoolitsemine.

Siiski, enne kui oma praeguse töökoha üles ütled, loe artikkel lõpuni. Nimelt ei sobi flamingojuhiks päris igaüks. Kandideerijal peab olema kraad bioloogias või sellega seotud eralal ja lisaks on vajalik vähemalt viieaastane töökogemus eksootiliste lindude eest hoolitsemisel. Lisaks peab kandidaat olema hea suhtleja, sest lisaks flamingode eest hoolitsemisele hõlmab töö ka lindude tutvustamist ja ekskursioonide korraldamist hotelli külastajatele. Flamingo on muide Bahama rahvuslind.

Kevadel saabuvad linnud hakkavad elama Flamingomõisas — kompleks hõlmab nii siseruume kui suuri õuealasid, et flamingodel oleks õnnelikuks eluks olemas kõik, mida vaja.

Kui tunned, et see töö võiks olla just sinu jaoks, siis mine Baha Mari kodulehele, otsi lehe allosast tööpakkumiste rubriik (careers) ja saada oma sooviavaldus. Kandideerida saab 28. veebruarini.

Edu!

Flamingod. Foto: Scanpix

Vaata kindlasti ka artikli päises olevat videot Baha Mari megakuurordist!