AS-i Tallink Grupp juhatuse liige Lembit Kitter ütles, et BURGER KING® restorani avamisel Megastaril on mitmeid põhjuseid. „Esiteks on meie kogemus kiirlaeval Star olnud positiivne, meie reisijad on võtnud värskest toorainest ja personaalsete tellimuste alusel valmiva kiirtoidu hästi vastu. Ühtlasi on meile oluline ühtlaselt hea kvaliteet ja sarnased teenused mõlemal ettevõtte Tallink Shuttle kiirlaeval. Meie reisijad peaksid saama valida võrdselt mõlemat laeva, sest kõik eelistatavad tooted ja teenused on esindatud mõlemal laeval“ , märkis Kitter.

Mikael Backman, frantsiisiettevõtte Restel Oy juhatuse esimees nõustub, et grillburgerid sobivad kiirlaevale perfektselt . “Meie kogemus Staril on näidanud, et meie maitsvate, käsitööna valmivate burgerite järele on seal suure nõudlus. Me ei jõua ära oodata, millal same avada maailma teise merel seilava BURGER KING® restorani maailmas“, lisas Backman.

BURGER KING® restoran asub Megastaril kaheksandal tekil ning selle lähedal asuvad sajad istekohad, samas võimaldab burgerirestoran võtta toidu kaasa ükskõik millisele laeva reisijatealale. Restorani töötajad koolitatakse vastavalt restoraniketi rahvusvahelisele kontseptsioonile.

Restorani menüü on üleval ettevõtte kodulehtedel ning toitlustuskoht on avatud kõikidel nädalapäevadel kõikide reiside vältel.

Megastaril saab kokku olema seitse erinevat restorani ja kohvikut, kaasa arvatud klassikaline buffee, a la carte restoran, kiirtoidurestoran ja kohvikud.

Megastar saab olema Tallinki suurim kiire reisilaev, olles 212 meetrit pikk ning mahutades korraga 2800 reisijat, mis on samaväärne kruiisilaeva Baltic Queen`iga. Megastar hakkab kasutama kütusena veeldatud maagaasi, kuid on võimeline sõitma ka tavakütusega. Kasutades veeldatud maagaasi, väheneb laeva ökoloogiline jalajälg võrreldes tavapäraste laevadega oluliselt, sest sõites ei erita laev heitgaasides enam vääveloksiide ega tahmaosakesi ning ka lämmastikoksiidide ning süsnikdioksiidi tase väheneb oluliselt. Olles loodud eksklusiivselt Tallinna-Helsingi liinile, järgib uus laev kõiki praeguseid ning tulevasi Õhuemissioonide Seireala nõudeid, mille alla kuulub ka Läänemere piirkond. Koostöös WWF Soomega on alustanud kampaaniat Läänemere viigerhüljeste kaitseks, kus kõik annetajad saavad oma nime digitaalselt Megastarile kirjutada. Tallinki jooksvad uudised laeva kohta on üleval aluse ametlikul kodulehel: http://megastar.tallink.com