Vastav koostööleping on AS-i Tallink Grupp ning frantsiisi pakkuva ettevõtte Restel Oy vahel juba eile Helsingis allkirjastatud.

AS Tallink Grupp juhatuse liikme Lembit Kitteri sõnul sündis koostöömõte mõlema teenuse sarnaste omaduste põhjal. “Nii Tallink Shuttle kui Burger King pakuvad oma klientidele kiiret, kuid usaldusväärset ning kõrge kvaliteediga teenust. Meie kiirlaevareisijad viibivad pardal vaid kaks tundi, seega võiks maailmas tuntud kiire ja kaasavõetava toidu kontseptsioon olla kindlasti populaarsete valikute hulgas”, märkis Kitter.

Restel Oy juhatuse esimees Mikael Backman märkis, et nad on koostööprojekti üle väga rõõmsad ning elevil, et just siin regioonis avatakse esimene BURGER KING ujuvrestoran. „Me usume, et need kaks tugevat kaubamärki täiendavad üksteise tootevalikut väga hästi ning restorani kuulsad grillburgerid võetakse Tallinna ja Helsingi vahelise liini reisijate poolt hästi vastu”, lisas Backman.

Burger King kiirtoidurestoran ehitatakse reisilaevale Star järgmise aasta alguses toimuva planeeritud dokkimise ajal ning avatakse sama aasta esimese kvartali jooksul. Restoran saab asuma 9.tekil, praeguse pitsat ja hamburgereid pakkuva Quick&Easy toidukoha asemel. BURGER KING restoranis saab olema ligikaudu 300 istekohta, kuid kuna sealset toitu saab ka kaasa võtta, saab seda tegelikult nautida kõikidel laeva reisijatealadel vastavalt inimeste enda eelistustele. Tulevase restorani töötajad saavad ettevalmistuse ja koolituse vastavalt rahvusvahelise keti kontseptsioonile.