Tallink City ja Tallink Spa & Conference hotellidele omistas tärnikomisjon 4 tärni ning Pirita Spa hotellile 3 tärni.

“Eesti Hotellide ja Restoranide Liit tervitab Tallink hotellide huvi ja valmisolekut panustada omalt poolt pakutavate teenuste ja teeninduse kvaliteeti, milleks ongi Hotel Stars Unioni (HSU) tärnisüsteemiga liitumine. HSU süsteemiga on liitunud pea 23 000 hotelli kokku 16 erinevas Euroopa riigis. Kliendi jaoks annab see märku pakutava teenuse kvaliteedist, millele vastab kas kolme, nelja või viie tärni majutusteenus. Eestis on süsteemiga liitunud 30 hotelli ja Tallink Gruppi kuuluvad hotellid annavad sellesse väärikasse nimekirja lisaväärtust,” märkis Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) tegevjuht Maarika Liivamägi.

Tallink Hotelsi ketti opereeriva TLG Hotell OÜ juhatuse esimehe Peter Roose sõnul on ettevõte seni pööranud enim tähelepanu koduturgudele, kus Tallinki kaubamärk on tuntud ja tunnustatud. “Edaspidi soovime laiendada oma haaret ka kaugemal asuvatel turgudel, mis tänu online-kanalitele asuvad tänapäeval sisuliselt sama lähedal. Ametlikud tärnid on täiendav kvaliteedigarantii nendele klientidele, kellele meie kaubamärk otseselt tuttav pole, mistõttu otsustasime ka ülejäänud kolm hotelli selle standardiga liita,” märkis Roose.

Tallink Hotels on Eesti kapitalil põhineva AS-i Tallink Grupp suurim hotellikett, mis hõlmab nelja hotelli Tallinnas ja ühte hotelli Riias.

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit on hotelli- ja restoranimajandusega tegelevate füüsiliste ja juriidiliste isikute ühiskondlik, vabatahtlik ning demokraatlikel põhimõtetel tegutsev tööandjate esindusorganisatsioon.