Väga populaarne mäesuusakeskus kogu Rootsis ja ka Põhja-Euroopas. Sobib kõigile, kuid eriti just edasijõudnud suusatajatele. Asub Kesk-Rootsis, 90 km kaugusel Östersundist ja 150 km kaugusel Trondheimist (Norra).

103 kõigile tasemetele sobivat rada, 40 suusalifti, gondel-lift, lasterajad, öine suusatamine, lumesaanisafari, koerarakendisõit, jääseinal ronimine jpm.
Rootsi mäesuusakeskused

Teine suurem mäesuusakeskus Rootsis, rootslaste seas väga populaarne. Sobib väga hästi keskmisel tasemel suusatajatele. Kokku on piirkonnas kuus väiksemat keskust, mis on omavahel ühendatud nelja suusatamispiirkonna kaudu: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen, ja Hundfjället.

Asub Rootsi lõunaosas, 90 km Morast ja 70 km kaugusel Norra suusakeskusest Trysil.

160 laskumist, 9 katkematut rohelist rada, perekondliku suusatamise alad, 300 km murdmaasuusaradu, lumepark, lumelauarajad, enam kui 100 lifti.

Üks väiksematest mäesuusakeskustest Rootsis, kuid hea sellegipoolest. Lumi sajab maha varakult, rajad avatakse juba oktoobris. Neli suusapiirkonda: Björnrike, Klövsjö, Storhogna ja Vemdalsskalet. Väga ilus loodus.

Asub Kesk-Rootsis, 120 kaugusel Östersundist ja 160 kilomeetri kaugusel Årest.

53 laskumist, 4 lasteala, 30 suusalifti, 52 km murdmaasuusaradu.
Rootsi mäesuusakeskused

Suunatud peamiselt peredele ja keskmiste oskustega suusatajatele. Meeldiv ja kompaktne, paljude majutusvõimalustega. Lumi sajab maha suhteliselt vara ning keskus asub Lõuna-Rootsis
väga heas, kiiresti ligipääsetavas kohas: 180 km Karlstadist ja 200 km Oslost (Norra).

Peredele orienteeritud teenused, lumelauarajad, 6 lifti, 18 laskumist, gondel-lift, pikad kesktaseme rajad, lastealad ja lumepark.
Rootsi mäesuusakeskused

See on midagi, mis sobib seiklushimulistele ja nooremale generatsioonile paremini kui teised Rootsi suusakeskused. Parimad after-skid Skandinaavias.

Asub Põhja-Rootsis 150 km kaugusel Storumanist ja 120 kaugusel Ranast (Norra).

Rajad kõikidele tasemetele, lumelauarajad, koerarakendisõit, lumesaanisafari, after-ski ja ööelu.
Rootsi mäesuusakeskused