sai liiniloa, et alustada maikuust reisijate teenindamist rahvusvahelisel liinil B1 Tallinn–Pärnu–Riia, mis on siseliini E2 Tallinn – Pärnu liini pikenduseks. Esimene reis toimub 23. mail 2016 ning edaspidi hakkab buss mõlemal suunal sõitma kolm korda päevas.

„Jaanuarikuus alanud liiniloa taotlemise protsess SuperBus.com rahvusvahelise Tallinn-Riia-Tallinn liini avamiseks on saanud õnneliku lõpu ning alates maist saab Eesti ja Läti vahel reisida kolmel korral päevas. Rahvusvahelise bussiliini avamine Tallinna ja Riia vahel on olnud nii eestimaalaste kui ka meie rahvusvaheliste sõprade suureks sooviks. Meil on hea meel tulla vastu inimeste vajadustele ning võimaldada rahakotisõbralikku reisimist ka Lätimaa pealinna,“ selgitab SuperBus.com tegevjuht Lauri Helke. „Informatsiooni varsti avanevast piletimüügist jagame SuperBus.com Facebook lehel ja uudiskirjas, mille saab Facebook’i kaudu enda e-postile tellida,“ lisas ta.

„,Usun siiralt, et suvel saab SuperBus.com B1 liinist väga populaarne marsruut. Lähenemas on ju mitmed suured festivalid ja suveüritused Tallinnas, Pärnus ja Riias, ning loomulikult ka inimeste endi puhkused, mis muudavad suveperioodi sel liinil meile väga töökaks“ räägib SuperBus.com piirkonnajuht Jaan Mürk.

„Lisaks tuttavale bussimudelile, Van Hool Astromega, kus on 89 istekohta, hakkab Tallinn-Riia liinil sõitma ka bussimudel Vanhool Altano TD921, kus on 75 istekohta“, lisab Mürk.

SuperBus.com bussides on lamavasse asendisse reguleeritavad nahkistmed, turvavööd, elektripistikud sülearvuti ja mobiiltelefoni laadimiseks, tasuta Wi-Fi, õhukonditsioneer ja tualett. Bussid on kohandatud ratastooliga inimesele ligipääsetavaks.