Aastaks puhkuse võtnud tudengid või lihtsalt noored seiklejad kulutavad juba niigi Ibizal käies suuri summasid - sissepääs sellistesse klubidesse nagu Amnesia maksab 35 eurot, viin koolaga aga 20 eurot. Nüüd saab sealsamas saarel veelgi kuninglikumalt kulutada, sest avatakse uus restoran, mida reklaamitakse kui kõige kallimat maailmas.

Ibiza uues Hard Rock Hotelis avatav restoran Sublimotion hakkab tööle Michelini tärnidega hispaania peakokka Paco Roncero käe all ja küsib ühe 20-käigulise õhtusöögi eest 1500 eurot. Vaid 12 inimest lastakse igal õhtul uksest sisse ja lisaks heale söögile saab nautida ka interaktiivset multimeedia-etendust toidulaual.

Restorani ühislaud on nagu lõuend, kus esitatakse mitmesuguseid multimeediainstallatsioone läbi kogu õhtu. Einestajad saavad puutetundliku tehnoloogiaga nautida erinevaid etendusi, mille käigus reisitakse kõneisiku sõnul näiteks põhjapoolusele, kus igaüks saab oma külma snäki "välja kaevata" jäämäest. Või käiakse ära barokses Versailles´s, kus roosiõis sulandub lõpuks sujuvalt taldrikusse.

Kuigi restorani menüü pole veel avalikustatud, peetakse Paco Roncerot parimaks avangardse hispaania köögi peakokaks. Tema Hong Kongi restoranis View62 pakutakse madalal temperatuuril serveeritavat tapast munaga, röstitud pipraid ja grillitud tuunikala. Tema Casino de Madridi restoranist saab aga ülihäid Iberia sealiharoogi.

Sublimotion on üks paljudest restoranidest hotellis, kus on endale koha leidnud näiteks Munchies - snäkibaar, mis lubab samuti pakkuda elamust, mida keegi veel kuskil varem kogenud pole. Selle elamuse tagavad grillitud võileivad ja snäkid. 3rd Half pakub samuti snäkke ja selle kõrvale vaatamiseks spordivõistlusi.

Vähesed restoranid maailmas pakuvad samas hinnaklassis õhtusööke, aga kui tellida nende kõrvale veel a la carte lisasid, siis võib arve isegi ületada 1500 eurot. Näiteks Bangkoki Sirocco restoran serveerib 650-eurose magustoidu, milles on ülikallist konjakit või veini; New Yorgi restoran Golden Opulence pakub jäätist Tahiti vanilliubadega, 23-karaadise kullalehe, Amedei Porceleana šokolaadiga ja muude hõrkude komponentidega. Hind jääb sellel maiustusel napilt 1000 dollari sisse (ca 725 eurot).