Eelmise aasta lõpus tehtud intervjuus tõdes Jurvetson, kes on riskiinvestorina teinud panuseid elektriautode (Tesla Motors) helgele tulevikule ja kosmosereisidele (SpaceX), et inimese jaoks on turvalisem robotite ja isesõitvate autode kasutuselevõtmine.

Samuti kommenteeris ta ka kommertslendude tulevikku. Steve Jurvetsoni sõnul võiks isesõitvatest autodest veelgi kaugemale minna ja kõrvaldada kokpitist piloodid.

Riskiinvestor tunnistab intervjuus, et on juba kaks-kolm korda Google´i isesõitva autoga ringi sõitnud. Üks kord suletud territooriumil, teised korrad Californias, Sunnyvale´i tänavatel. Igaks juhuks oli küll juihiistmel inimene, kuid teda ei läinud vaja.

Neile kogemustele tuginedes ja paljude tehnoloogiaekspertidega rääkinuna julgebki Jurvetson väita, et pilootideta lennukid oleksid veelgi turvalisemad. "Kokpitti pole üldse vaja," fantaseerib ka Eestiga tihedalt seotud Ameerika investor, "selle asemel võiks olla hoopis eksklusiivne baar. Milleks tekitada inimestes illusiooni, et keegi hoiab juhtkangi, kui tegelikult pole seda vaja? Kui piloot lennukist välja võtta, pole lennuk enam terrorismi vahend, millega võiks inimesi surmata."

Ajakirjaniku küsimuse peale võimalusest arvuti poolt juhitav lennuk ära häkkida ja pahategijatele kuuletuma panna vastab Jurvetson, et see nõuab väga kõrget tehnilist taset ja teadmisi selle asemel, mida praegu vaja läheb.