SmartLynx Airlinesi tegevjuhi Zygimantas Surintase sõnul jätkab ettevõte arengustrateegia rakendamist, suurendades lennukiparki, avades uusi liine ja jätkates koostööd uute ACMI-partneritega. “Pakume eelseisval hooajal Balti riikide elanikele suurt valikut lennureise armastatud ranna- ja suusapuhkuse sihtkohtadesse. Praeguse graafiku järgi lendame Tallinnast talvel kümnesse sihtkohta. Jätkame Balti riikides koostööd juhtivate reisikorraldajatega nagu Novatours, TEZ Tour ja Aurinko ning pakume tšarterlende teistele reisikorraldajatele nagu Thomas Cook ja TUI Group,” ütles Surintas.

SmartLynx Airlinesi hinnangul oli tänavune suvehooaeg ettevõtte jaoks edukas. Ettevõte korraldas Tallinnast ja Riiast tšarterlende kokku 42 erinevasse sihtkohta ning suvekuudel püsisid 91,8% Tallinnast väljunud tšarterlendudest graafikus.

Algaval talvehooajal suurendab lennufirma võrreldes möödunud talvega oluliselt otselendude arvu Tallinnast Kanaari saartele. Otselennud Tenerifele ja Fuerteventurale toimuvad oktoobrist kuni 2017. aasta aprillini ning Lanzarotele detsembrist kuni uue aasta veebruarini. SmartLynx Airlines taasavab Tallinna-Dubai otseliini perioodil detsember 2016 kuni veebruar 2017.

Sarnaselt varasematele aastatele teenindab lennufirma oktoobri lõpust kuni aprillini otselende Tallinnast Egiptusesse marsruudil Tallinn-Hurghada-Tallinn. Lisaks pakub SmartLynx oktoobrist kuni märtsini jätkulende suunal Tallinn-Hurghada-Antalya ja Tallinn-Hurghada-Heraklion-Tallinn.
Detsembrist aprillini on võimalik SmartLynxiga sõita Tallinnast suusareisidele selliste lennujaamade kaudu nagu Salzburg, Bergamo, Friedrichshafen, Torino ja Genf.

Novatours Eesti tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal hindab SmartLynxiga üle viie aasta kestnud koostööd kõrgelt. “Valime partnereid hoolikalt ning üks võtmetegureid kliendirahulolus on sujuv lend ja kõrgetasemeline teenindus pardal. Pikaajaline koostöö SmartLynxiga on andnud kinnitust teenuse kõrgest kvaliteedist, mistõttu on just see lennufirma jätkuvalt üks Novatoursi peamisi lennupartnereid. Meil on hea meel tõdeda, et SmartLynxi eesmärgid ühtivad meie nägemuse ja kvaliteedistandarditega,” lisas Uustal.

TEZ Tour Eesti direktor Tatjana Arhipova ütles, et turvalisus on nii reisikorraldaja kui ka lennupartneri jaoks prioriteet. „Hindame SmartLynxi kõrgelt – ennekõike just ettevõtte paindlikust ja valmisolekut leida koos lahendusi. TEZ Tour reageerib maailmas toimuvatele sündmustele kiiresti ning koos SmartLynxiga suudame optimeerida lennugraafikut ja pakkuda turistidele täiesti uusi sihtkohti. Ootame huviga eelseisvat talvehooaega ning loodame, et reisijad võtavad soojalt vastu uued sihtkohad nagu näiteks Lanzarote ja Fuerteventura,” ütles Arhipova.

Täpsem info sihtkohtade ja lennugraafiku kohta on saadaval Eesti reisikorraldajate ja reisibüroode kodulehtedel.