Kuigi nimetatud piirkondades toimub tõepoolest palju hairünnakuid ning palju neist lõpeb ohvri surmaga, on siiski üks koht maailmas, mis numbrite keeles Austraalia ja Lõuna-Aafrika üle trumpab. See koht asub Ameerikas. Hairünnakute pealinnaks võib pidada New Smyrna randa, mis asub Atlandi ookeani rannikul Floridas.

Linnake 23 000 elanikuga ei pruugi olla vaimustuses sellest, et elab hairünnakute aktiivsuse epitsentris, kuid on sellegipoolest tituleeritud maailma hairünnakute pealinnaks. 2007. ja 2008. aastal oli registreeriti selles rannas kõige rohkem hairünnakuid kogu maailma lõikes.

Põhjuseks võib pidada seda, et New Smyrna rand on väga populaarne - seal käib aastas palju inimesi ning rannal on ka väga kuulus surfimaine, mistõttu on koht populaarne ka lainepüüdjate seas.

Allolevas videos näeb ühe surfari kaadreid New Smyrna rannast, kus laste ligiduses ujub hai.

Õnneks, erinevalt paljudest teistest hairünnakute keskustest, ei ole enamik New Smyrna ranna hairünnakutest eluohtlikud. Seda põhjusel, et neis vetes tegutsevad väikesemad hailiigid. Nii et kuigi Smyrna rannas võib esineda arvuliselt palju rünnakuid, siis enamikel juhtudel pole need tõsised ega ohtlikud inimese elule.