Fotograaf ja mootorratkamatkaja sai kuulsaks oma aasta tagasi avaldatud videoga, kus 500-päevane motomatk oli kokku võetud ühte pikka 9 minuti pikkusse vaadete jadasse mootorratta seljast.

Nüüd on Alex Chacón üles laadinud uue video: seekord on tegemist selfie ehk iseenda filmimisega maailma 36 erinevas riigis ligi 600 päeva kestnud ümbermaailmareisi jooksul. Reisil kulus viis mootorratast, mis aitasid läbida 202 690 kilomeetrit. Selfied on filmitud GoPro ekstreemkaameraga 360-kraadise panoraamina rannas, vee all, mäetipus, liustikul, kõrbes - kõikvõimalikes kohtades, kuhu rändur oma reisil sattus.

Biomeditsiini õppinud maailmarändur on oma reisid pühendanud heategevusele. Ta müüs mõned aastad tagasi maha kogu oma maise varanduse - auto, televiisori, riided ja muud asjad ning lahkus kodulinnast El Pasost Texases põhimõtteliselt kaks kätt taskus, kui välja jätta mootorratas, mille Alex siiski alles jättis, et alustada oma pikki rännakuid järgmise kolme aasta jooksul.Reisil toetasid teda mitmed ekstreemavrustuse tootjad.

Kolme minuti pikkune ümber maailma selfie-video sellest kolmest aastast on siin: