1. Chrissy Teigen

Modell mitte ainult ei kuulutanud, et on nüüd ühe miili klubi liige, vaid lisas, et tegi seda koos oma muusikust abikaasa John Legendiga lennuki istmetel, kui nad olid teel Chrissy vanemate poole. Ta lisab, et reisis esimeses klassis ja neil oli abikaasaga tekk peal.

2. Miranda Kerr

Ka Miranda Kerr ei hoidnud end tagasi ja sai ühe miili klubi liikmeks koos oma filmistaarist abikaasa Orlando Bloomiga. Ta sõnul on ta lennukis saanud orgasmi nii üksi kui ka kaaslasega koos olles.


3. Kris jenner

Ameeriklannast tõsielusarjastaar Kris Jenner tunnistas, et tema elu häbiväärseim hetk on seks lennukis koos oma endise abikaasa Bruce Jenneriga, nüüd tuntud kui Caitlyn Jenner. Kris Jenneri sõnul seksis ta oma selleaaegse abikaasaga lennuki tualettruumis ja sealt väljudes ei teinud keegi teist nägugi. Lennuki maandudes õnnitles stjuardess mikrofoni rääkides aga paarikest ühe miili klubiga liitumisel ja pakkus neile pudeli šampanjat.

4. Kim Kardashian

Kardashian on tunnistanud ühe miili klubi liikmesust juba ammu, kuid tema sõnul pole see sugugi mitte kõige hullem koht, kus seksida. Ta ütles, et palju avalikum koht on kino.

5. John Travolta

John Travoltale meeldib ka ise lennukit juhtida ja tal on taskus piloodipaberid. Enda sõnul otsustas ta ükskord aga ühe miili klubiga liituda ja lukustas kokpiti ukse ning lasi kellelgi teisel lennata sel ajal, kui ise asja kallal toimetas.

6. Ralph Fiennes

Tuntud näitleja tunnistas, et seksis lennureisi ajal stjuardessiga, kellega kohtus esimest korda. 38-aastane stjuardess lasti hiljem lahti, kui ta vahejuhtimit tunnistas. Stjuardessi enda sõnul ei tahtnud ta seksi tualettruumis alguses tõdeda, sest soovis näitlejat kaitsta halva avaliku tähelepanu eest. Naine lisas, et Ralph oli imeline, ja ta ei saa aru, kuidas saaks üldse ükski naine näitlejale ära öelda.

7. Gwyneth Paltrow, 8. Johnny Depp, 9. Paul Bettany, 10. Ellen DeGeneres

Ühes Ellen DeGeneresi saate osas olid stuudiokülalisteks Johnny Depp, Gwyneth Paltrow ja Paul Bettany. Saatejuht tunnistas oma kuuluvust ühe miili klubisse ja uuris ka näitlejatelt, kuidas on lood nendega. Selgus, et kõik eelnimetatud näitlejad on lennukis seksinud ja ei salga seda üldsegi maha.

11. Liam Neeson

Liam Neeson on varem tunnistanud, et ta ei suitsetaks lennukis mitte kunagi. Isegi mitte salaja. Ilmselgelt pole tal probleemi aga lennukis seksimisega. Staari sõnul sai temast ühe miili klubi liige ühe Lufthansa lennureisi vältel.

12. Janet Jackson

Kui Tyra Banks kutsus Jacksoni ühte oma jutusaatesse, küsis ta lauljannalt, mis on kõige häbiväärsem koht, kus ta kunagi seksinud on. Janet ütles, et ta on seksinud lennukis, kuid mitte tualettruumis vaid istmel.

Allikas: digitalspy.com