Kogu pere jõulufestival Suur Tallinna Jõululaat saab toimuma lauluväljaku kolmel korrusel ja lauluväljaku ees oleval välisalal. Kohapeal pakutakse rikkalikku valikut jõulu- ja kingikaupu rohkem kui kahesajalt kauplejalt – müüjad on spetsiaalselt valitud, et iga külastaja leiaks kõik jõulukingid kenasti ühest kohast, Tallinna lauluväljakult.

Baltikumi suurim jõulukingitus

“Meil saab nautida romantilisi jõululaule tuntud Eesti esinejatelt, sõita jõulurongiga, lugeda jõuluvanale salmi, mängida Peppaga, või külastada väikest loomaaeda, kus näeb sel aastal ka haruldasi alpakasid,” kommenteeris Suure Tallinna Jõululaada võimalusi ürituse turundusjuht Hardi Potter.

Potter lisab, et sellel aastal on erilist tähelepanu pööratud välisala kaunistamisele küünalde, tõrvikute ja uhkete valgusinstallatsioonidega. Käesoleva aasta üllatuseks on aga see, et jõulufestivalile tuuakse kohale Baltikumi suurim jõulukingitus.

“Seda kingitust lihtsalt tuleb oma silmaga näha. Jõulufestivali välisalale pääsevad kõik huvilised tasuta ning üritus väärib kindlasti külastamist,” selgitab Potter ja lisab, et laada meelelahutusprogrammi raames astuvad üritusel üles näiteks Uudo Sepp, vanameister Olav Ehala ja Nele-Liis Vaiksoo.

Jõulud on ka jagamise aeg

Laada korraldajatel on soov jõuda kingitustega võimalikult paljude inimesteni, et saaks ikka kõigile eestlastele jõulurõõmu südamesse viia. Jõululaat teeb selle idee elluviimiseks koostööd erinevate heategevusorganisatsioonidega, et aidata koos vabatahtlike kauplejate abiga leida kõigile abivajajatele neile vajaminev kingitus. Laadakülastajadki saavad idee teostumisse oma panuse anda – laada sissepääsu juures asub kingituste ja annetuste korjanduskast, kuhu oodatakse esemeid, mida saab taaskasutada.

Festival toimub juba sel nädalavahetusel – reedest pühapäevani ehk 14.–16. detsembril Tallinna lauluväljakul.

Rohkem infot leiab kodulehelt www.joululaat.ee ja Facebookist.

Jaga
Kommentaarid