Trip.ee tehtud hinnavõrdluse põhjal on piletite hind mitmekordistunud pärast seda, kui Nordic Aviation lõpetas 2015. aasta novembri lõpus “muutunud konkurentsiolukorrale” viidates otselennud Tallinna ja Kopenhaageni vahel. Teisisõnu, SAS küpsetas NAG-i sellelt liinilt lihtsalt välja, sest suuremate taskutega SAS võis endale lubada mõneks ajaks lendamist ka kahjumiga, kirjutab Trip.ee.
Näiteks polnud probleemi leida Tallinn-Kopenhaagen-Tallinn lendudele 73–74 euroseid pileteid. Sellise hinnaga lendudele on tõepoolest raske konkurentsi pakkuda ja SAS sai oma tahtmise, muutudes sellel liinil monopoolseks vedajaks.

Tänaseks on olukord muutunud. Trip.ee toob hinnanäite aprillist 2016, kuupäevadeks 6–13 aprill ja +/- 3 päeva: odavaim hind on 1,5 h kestvale otselennule 344 eurot, keskmiseks piletihinnaks on 376€, kuid leiab ka ligi 500 euroseid pileteid.
Et seda rohkem konteksti panna, siis pani reisiportaal võrdluseks SAS-i hinnad samadel kuupäevadel Tallinn – New York -Tallinn lendudel, kus puhast lennuaega on 10 h kandis. Väga suurt hinnavahet polnud märgata - hinnad algasid 504 eurost.

Samas on Helsingist, kust lendab ka teisi lennufirmasid, võimalik Kopenhaagenisse lennata poole odavamalt.