Nordic Aviationi ülesandeks on tagada Eesti lennuühendused. SAS’i turuletulek Skandinaavia pealinnade suunal on meie rahva jaoks kahtlemata väga hea uudis ja võimalus ning toob siia uusi turiste,“ kommenteeris Erik Sakkov, Nordic Aviationi juhatuse liige. „Kohanedes uue turuolukorraga lõpetab Nordic Aviation seetõttu Kopenhaageni liinil lendude korraldamise. Kuna lennuühendus selle linnaga on täna eestlaste jaoks hästi tagatud, on see meie jaoks hea võimalus suunata oma ressursid muudele võimalikele sihtkohtadele, kuhu Eesti inimene täna veel mugavalt otselennuga ei pääse.“

Nordic Aviation töötab hetkel aktiivselt suvise lennuplaani lõpliku vormistamise kallal. Juba on müügis lennud Nice’i ja Spliti. Nendele sihtkohtadele lisanduvate otselendude kohta Tallinnast annab Nordic Aviation teada veel enne aasta lõppu.

Alates 30. novembrist viiakse väikesed muudatused sisse ka Nordic Aviationi korraldatavate Stockholmi lendude liinigraafikus. Esmaspäeviti ja teisipäeviti jäetakse ära kell 10:20 planeeritud väljumine Tallinnast ja kell 11:00 planeeritud väljumine Stockholmist. Kolmapäeviti ja neljapäeviti ei toimu enam Tallinnast kell 21:25 ning Stockholmist 22:05 planeeritud väljumisi. Kõikide asjasse puutuvate reisijatega võetakse ühendust.

Nordic Aviation jätkab lendamist Stockholmi Arlanda lennujaama tööpäevadel kolm ja nädalavahetustel kaks korda päevas. Tulles vastu Eesti ärireisijate soovidele nihkub Stockholmi liini praegune varahommikune kell 7:00 väljumine Tallinnast 40 minutit hilisemaks. Alates 30. novembrist on uus väljumine Tallinnast Stockholmi kell 7:40 ning lend Stockholmist tagasi kell 8:25.

Oslo lendude liinigraafikut muudatused ei puuduta ning sinna jätkatakse lendamist praegu kehtiva graafiku alusel kaks korda päevas (va. laupäeviti).