O’Leary rääkis Iiri raadios, et inimesed peaksid olema rahul võimaluse eest lennata vaid kahe euro eest. Kui sellega kaasneb suvaline istekoht lennukis võhivõõra kõrval, siis nii ka on. Kes soovib istekoha reserveerida, maksab lisaks kaks eurot juurde.

Mees kutsuti esialgu saatesse, et ta räägiks Dublini lennujaama planeeritavast maandumis- ja tõusurajast, kuid jutt läks sujuvalt üle Ryanairi istekohtade määramise poliitkale, mis on kliendid vihaseks ajanud.

Ryanairi sõnul pole nende istekohtade määramise poliitika muutunud ja reisijad, kes ei soovi lisa maksta, saavad suvalise istekoha. O’Leary lisas, et inimesed, kes ei soovi maksta lisaks kahte eurot, et koht reserveerida, ei saa oma istekohta ise valida.

Lennufirma juhi sõnul võiksid inimesed vingumise lõpetada ja maksta lisaks kaks eurot nagu väga paljud teevad. Ta sõnul ei saa koos reisivad inimesed kambakesi istuda, kui nad ei maksa kahte eurot. Lennufirma ei tee seda meelega, aga süsteem paigutab inimesed erinevatele istekohtadele. Seega, kes istekohta ei reserveeri, saab selle vastavalt sellele, kuidas arvutiprogramm istekoha määrab.

Allikas: Independent