Sobiva kaaslase leidmine on nagu õnneloos. Sirutad käe loosikotti ja iial ei tea, kas pihku jääb tühi sedel või haaravad sõrmed võidunumbri. Samas, öeldakse, et igaühe jaoks on kusagil keegi. Mine võta kinni.

Kui ööklubid on läbi seigeldud, Tinderis pildid läbi lohistatud, Elmari raadio tutvumissaates kah kaaslase leidmise soov avalikuks tehtud, aga õnn ei ole veel õuele saabunud, siis võib-olla tasub avarama pilguga hoopis mujal ringi vaadata. Heakene küll, võib-olla lapsepõlv oli erinev ja taust on teine ning ei saa meenutada ühiselt lasteia õudset hernesuppi ega seda, kuidas üheksakümendatel sugulased välismaalt pakke saatsid, aga loeb siiski sobivus.

Kindlasti ei peaks kohe kohvreid pakkima ja lennukipileteid soetama meheotsingute eesmärgil, aga kui on peas tiksumas puhkuseplaanid, siis äkki tasuks allolevaid riike külastada:

Island – lisaks muistsete viikingite järglaste jälitamisele saab sulistada looduslikus soojaveebasseinis.

Norra – mõelgem nüüd kõik koos seksikate kalurite peale.

Kanada – kui külastust hästi ajastada, võib näha ka riigi päälikut – Inglise kuningannat.

Küpros – lisaks päevitunud meestele ka päike, meri, päike (bikiinid kaasa!).

Soome – kui rohketel järvedel kalastamine ära tüütab, võib teha ekstreemromantikat Lahti suusahüppetornis.

Selline portaal nagu BrightSide toob välja, et Soomes on 256 000 25-54- aastast meest täiesti ilma kaaslaseta. Mõelge! Seega kui asju posiivses valguses vaadata, siis tegelikult poleks vaja väga kaugele sõitagi.

Allikas: Elukunst