Privaatsusküsimusi tekitanud Google´i prillidega ei lubata lausa igal pool oma puhkusemuljeid filmida. Samuti tuleb alla kirjutada materiaalse vastutuse lepingule ja kinnitada kirjalikult, et kalleid prille kasutatakse hoolivalt.

Oma klientidele jagab HolidaysPlease prille sooviavalduse alusel. Tasuda tuleb vastava reisikindlustuse eest, mis katab kahjud prillide lõhkumisest või kadumisest, kui see peaks reisi ajal juhtuma.

Lisaks tuleb nõustuda kasutustingimustega, mis ütlevad näiteks ka seda, et nudistide randades prille kasutada ei tohi. Samuti keelatakse nende prillidega salvestada seksuaalse alatooniga, vägivaldseid ja solvavaid hetki, mis võivad reisil ette tulla. Muidugi tuleb järgida ka privaatsusreegleid. Paljudes USA idaranniku avalikes asutustes on juba ustel Google´i prillidega sisenemise keeld. Võõraid inimesi tohib äratuntavalt filmida vaid nende loal. Kohad, kus veel on keelatud oma ehedaid reisimuljeid jäädvustada, on randade ja basseinide riietusruumid, spaad, tualetid jne.

Google Glass tuli Suurbritannias müügile 24. juunil, see seade on kinnitatav tavalistele prillidele või kasutatav ilma prillideta piltide tegemiseks, filmimiseks, info vahetuks jälgimiseks silma ette kuvataval virtuaalekraanil. Kasutada saab näiteks kõnetuvastusega otsetõlget, kuvada silma ette ilmateateid ja uudiseid, teekonda sihtpunkti või teateid teistelt reisikaaslastelt.