Eelmisel nädalal tutvustatud hotelliketi uus programm #BluRoutes pakub Radissoni hotellide külastajatele jalutus-, jooksu- ja rattamarsruute peatumispaiga ümbruses. Tallinnas näiteks kulgeb Radissoni Blu soovitatud jooksurada ümber südalinna, jättes sisse head vaated Toompeale ja vanalinnale.

Jooksu- ning rattaraja algus- ja lõpp-punkt asuvad alati hotellis.

“Paljud inimesed teevad regulaarselt sporti ning #BluRoutes programm aitab spordipisikuga nakatunutel trenni teha ka siis, kui nad parasjagu pole oma kodus,” ütles Radisson Blu brändingu osakonna asepresident Rose Anderson, miks nad sellise võimaluse klientidele välja töötasid. Ta lisas, et iga raja on kokku pannud vastava hotelli töötajad, kasutades ära hotelli kodulinna parimaid omadusi.

Radisson Blu Balti regiooni piirkonnadirektor Ronald Smithjes kinnitas, et nii äri- kui puhkusreisil olijad hindavad sportimisvõimalusi: “Ratta- või jooksutiir aitab säilitada tervislikku elustiili, samas pakub ka head puhkust peale pikka tööpäeva. #BluRoutes´iga saabki lõpuks ka hotellist välja ning ei pea piirduma vaid sisebasseini või jõusaaliga.”

Smithjesi sõnul aitab hotelli ümbruses olev jooksurada ka külastatava linnaga paremini tuttavaks saada.

Nii ongi Tallinna ring algusega Radisson Blu´st viie kilomeetri pikkune ring, mis kulgeb ümber vanalinna ja annab linna ajaloolisest südamest hea ülevaate juba siis, kui polegi ühele ekskursioonile veel jõudnud.

#BluRoutes´i rajad leiab Radisson Blu One Touch´i nutirakenduse abil. Hotelli külalised saavad nutirakenduses valida hotelli ning peagi lisanduva alamenüü “Out and About” peal vajutades tutvuda #BluRoutes programmiga. Spordiradadega saab samuti tutvuda hotelli koduleheküljel või hotelli vastuvõtulauast paberkandjal kaarti küsides.

19 Radisson Blu hotelli on #BluRoutes programmiga juba ühinenud, nende seas ka kolm Baltimaades asuvat hotelli – Radisson Blu Elizabete hotel Riias, Radisson Blu Sky hotell Tallinnas ning Radisson Blu Royal Astorija Hotel Vilniuses.

Tallinnas asuv Radisson Blu Sky hotell pakub külastajatele viiekilomeetrist ringi südalinnas, Riias asuv hotell kaht ringi kesklinna parkides jooksmiseks ning kaht ringi rattasõiduks. Kui jooksuringid on 2,1 ja 3,6 km, siis rattaga saab teha 50-kilomeetrise tuuri mere äärde jõesuudmesse või 52-kilomeetrise põike Jurmalasse.

Radisson Blu hotelliketti kuulub üle 275 hotelli ning neid võib leida üle kogu maailma suurtes linnades, lennujaamade läheduses ning puhkusesihtkohtades. Kõik #BluRoutes programmis osalevad hotellid leiab radissonblu.com/bluroutes lehelt.

Vaata, milline näeb välja Tallinna kesklinna soovitatav rada: