Tallinki ja Silja Line’i püsikliendiprogrammi Club One liikmete arv on ületanud kahe miljoni piiri, tõustes sellega regiooni üheks suuremaks. Kahe miljoni liikme arvu täitumist tähistab ettevõte 22. mail meelelahutusliku programmiga D-terminalis ning Silja Europa avatud uste päevaga, mille raames saab iga soovija pardale tulla ning laevaga tutvuda.

Meelelahutusprogramm algab D-terminalis kell 11.00: lastele jagatakse kommi ja õhupalle ning esinevad UpLeoni artistid.

Silja Europale minek on avatud alates kell 13.30 ja viimane kellaaeg laeva pääsemiseks on kell 15.00, et kõik külastajad jõuaksid laevast lahkuda kella 16.30ks. Laeva külastamiseks tuleb eelnevalt registreerida end kodulehel www.tallink.ee/avatud-uksed. Laevale pääsemiseks peab olema kaasas kehtiv isikuttõendav dokument (ID-kaart või pass).

Silja Europa pärast renoveerimist

Lisaks tutvumisele erinevate kajutiklassidega saavad laeva külastajad einestada Itaalia köögi restoranis Tavolàta, kuulata Trio Avenue esinemist Fast Lane kohvikus või trubaduuri Andrus Kurvitsat pubis, kus ühtlasi toimub ka karaoke.

Showbaaris saab näha pilte kauni Rootsi saare Ojamaa suurimast linnast Visby, kuhu Silja Europa suvel erikruiise teeb. Täiskasvanud saavad lasta end poputada Hera Salongi teenustega ning samal ajal töötab ka mängutuba, kus lastega tegelevad mängutädi ja Lotte.

Ilusa ilma korral avatakse päikeseterrass. Avatud uste raames töötavad ka kõik laeva kauplused.

Silja Europa pärast renoveerimist

Kajutite arvult maailma suurimate hulka kuuluv ro-ro alus Silja Europa on ehitatud Saksamaal aastal 1993. Silja Europa pikkus on 202 meetrit, laius 33 meetrit ning ta võtab korraga peale üle 3000 reisija. Laeval on kuus erinevat kajutiklassi, viis restorani, kaks baari ja ööklubi, ilusalong ja saun ning neli poodi. Alusel on kõrgeim jääklass 1A Super ning maksimumkiirus 21,5 sõlme. Laeva autotekk mahutab 932 liinimeetrit sõidukeid ja kaubaveoühikuid.

Club One püsikliendiprogramm loodi 7. mail 2007. aastal ning juba 2011. aastaks koondas see miljonit inimest üle maailma. Viimase aasta jooksul tõusis kliendibaas enam kui 10 protsendi võrra. Enamus liikmetest on pärit Läänemere piirkonna riikidest: Soomest, Eestist, Rootsist ja Lätist. Kokku on liikmeid 88 erinevast riigist, sealhulgas näiteks ka Hiinast, Kanadast ja Indiast.

AS Tallink Grupp on Läänemere põhjaosa juhtivaid reisilaeva- ja kaubaveo ettevõtteid, mille laevastik koosneb 15 alusest ning mis teenindab kuut erinevat laevaliini. Ettevõte teenindab aastas kuni 9 miljonit reisijat ning annab tööd ligi 7000 töötajale. 2017. aastal toob ettevõte Helsingi-Stockholmi liinile uuendusliku LNG kiirlaeva Megastar, mis tähistab uue keskkonnaohutu ajastu algust selles erakordselt tiheda laevaliiklusega piirkonnas.