Moodustus selline viisik.

Swissoteli presidendisviidi magamistuba ja võimalik, et Tallinna kõige kallim voodi.

1. Swissotel Tallinn

Swissoteli presidendisviit pakub Tallinna siluetis silmatorkavate kaksiktornide Stockmanni poolse torni 29. korruselt avaraid vaateid Läänemerele. 157 ruutmeetri suurusel pinnal on iga toa detailid välja lihvitud alates majesteetlikest lühtritest elu- ja söögitoas ning privaatsaunast kuni kõrgkvaliteetse sisustuse ja täisvarustuses kööginurgani, kirjutatab Reisijuht.ee-le saadetud presidendisviidi tutvustuses hotelli müügikoordinaator. Pääs Executive Club Lounge´i koosolekute ja kohtumiste pidamiseks sisaldub hinnas.

Presidendisviidis on veel reguleeritav õhukonditsioneer, garderoob, täisvarustusega kööginurk, Lavazza espresso kohvimasin, külalistetuba, üks diivani ja tugitoolidega elutuba, kirjutuslaud ja ergonoomiline tool, kiire internetiühendus, LCD-televiisor, DVD-mängija ja kodukinosüsteem ning söögituba koos reguleeritava lauaga, mille taha mahub istuma 8 inimest.

Suures magamistoas on veel nn king size suurusega voodi, puhkenurk, kirjutuslaud, internetiühendus, veel üks LCD-teler, triikraud ja triikimislaud, vannituba koos mullivanni, sauna ja Multijet-dušiga. Ka vannitoas on monitor elutoas vaadatava televiisoripildi vaatamiseks.

Executive Lounge on samuti Swissoteli presidendisviidi käsutuses.

Presidendisviidis viibivatele külalistele saab hinna sees osaks kuni kahe tunni vältel Executive´i korruse nõupidamisruumi kasutamine, eraldi sisse- ja väljaregistreerimine, VIP-toa lisahüved ning tasuta ajalehed.

Presidendisviidi hind öö kohta algab 2125 eurost olenevalt täituvusest.

Taluelu on Pädaste Privaatses Talumajas kõrgtasemel mugavuste ja teenindusega.

2. Pädaste Privaatne Talumaja

Pädaste mõis on Eesti üks eksklusiivsemaid mõisahotelle, mis on hästi tuntud ka oma restorani poolest. Luksuslik ööbimisvõimalus asub Pädaste privaatses talumajas - 18. sajandist pärit ajalooline õlgkatusega palkhoone on peale põhjalikku restaureerimist säilitanud mitmed algupärased jooned ja hinge, kuid samas ei pea kartma tänapäevaste mugavuste puudumise pärast. Majutuse kvaliteet on ikkagi kaasaegne ja kõrgetasemeline.

Pädaste Privaatse Talumaja magamistuba.

Lisaks kahele suurele magamistoale ja nendega külgnevale vannitoale on talumajas ka kaminaga elutuba, hubase verandaga raamatukogu ning privaatne aed.

Väikeses Junior Double´i toas esimesel korrusel asub veel kaks voodit.

Talumaja privaatselt terrassilt avaneb vaade Pädaste lahele.

Et kõik oleks võimalikult privaatne, saab talumaja broneerida vaid ühele perekonnale või seltskonnale korraga. Ruumi jagub 2-6 külalisele. Alexanderi restoranist saab tellida õhtusöögi Privaatsesse Talumajja või selle terassile.

Pädaste Privaatse Talumaja elutuba elava tulega.

Ruumi on 140 ruutmeetrit ja luksuslik majutus sisaldab lisaks täielikule eraldatusele veel ka ruumikat elutuba puuküttekaminaga, raamatukogu, verandat, sauna, vaadet merele, otsevalimisega telefoni, iPadi personaalseks kasutamiseks, privaatkino, tasuta juhtmeta ja juhtmega internetiühendust, Espresso kohvimasinat jne.

Hinnaks on Pädaste Privaatsel Talumajal 1191 eurot öö eest.

Radisson Blu Hotel Olümpia kõige luksuslikumast numbritoast saab parima vaate kogu kesklinnale.

3. Radisson Blu Hotel Olümpia

Rahvasuus Olümpia hotellina tuntud Eesti nõukogude aja lõpu kõrgeim pilvelõhkuja on küll olümpiamängudest edasi tundmatuseni muutunud, kuid väliskujult on see ikka endine keskelt laienev klaastorn. Hotelli kõige luksuslikum tuba ehk presidendisviit asub 13. korrusel. Sellel korrusel on kõik majutused luksuslikud, kalliskivisviitide korrusel asuv 190-ruutmeetrine presidendisviit aga neist kõige esinduslikum, pakkudes võimast vaadet Tallinna südalinnale.

Radisson Blu Hotel Olümpia kalleima toa nõupidamisteruum.

"Sviidi sisekujunduslahendus viitab oma heleda värvivalikuga pärlite ja teemantide motiividele," kirjeldab hotelli turundusspetsialist. Sviit koosneb avarast elutoast, kahest magamistoast, nõupidamistelaua ning elektrikaminaga eestoast, töölauaga vahetoast, privaatsaunast, massaažiduši ja mullivanniga vannitubadest ning rõdudest. Privaatsust lisab ka eraldi turvasüsteem.

Presidendisviit on mõeldud erinevate soovidega külalistele nii majutuseks kui ka erilisteks ning meelelahutuslikeks sündmusteks.

Hind on orienteeruvalt 1150 eurot öö.

Schlössle sviit pakub keskaegset kunstilist interjööri ja muidugi kõiki viietärnimugavusi.

4. Schlössle Hotel

Vanalinnas asuva Schlössle Hoteli sviit on luksuslik 90-ruutmeetrine ööbimiskoht, mis koosneb suurest elutoast ja eraldatud söögiruumist ning puhkealast. Magamistoas on nn king-size voodi. Sviidis on veel kirjutuslaud, Satelliit-TV, seif, minibaar, espressomasin, telefon. Suurim vannituba hotellis sisaldab mullivanni, sauna ja "vihmametsa" stiilis dušši. Loewe televiisor ja Bose helisüsteem tagavad tipptasemel meelelahutuse. Nii nagu teisteski numbritubades, on ka Schlössle sviidis WiFi, iPad virtuaalse hotelliteeninduse süsteemiga.

Schlössle Sviiti müüakse hetkel 680 eurose hinnaga nädala sees ning nädalavahetustel 695 euroga. Kõrgperioodil alates 720 kuni 900 eurot öö.

See on üks vähestest vooditest, kuhu lähedale pääseb vanalinnas autoga, jättes sõiduki hotelli alla maa-alusesse parklasse.

5. Hotell Telegraaf

"Pärast auruveduri ning telegraafi leiutamist 19. sajandil polnud maailmas miski enam endine," alustab oma hotelli kõige luksuslikumate majutusvõimaluste kõrgelennulist tutvustamist korporatiivklientide müügimänedžer. "Moodne aeg on kaasa toonud tehnika pealetungi. Vähe on neid, kes suudavad hetke nautida. Ja veel vähem on neid, kes neid hetki suudavad luua. Oleme taastanud 1878. aastast pärineva hoone, kus omal ajal asus Eesti Telegraafi keskjaam, ja muutnud selle ainulaadseks viietärnihotelliks."

Luksusliku kõigi mugavustega hotelli hõngu ja telegraafikeskuse aurat saab tunnetada Elemise spaas või restoranis Tchaikovsky. Ainsa hotellina Tallinna vanalinnas pakub Telegraaf oma klientidele ka maa-alust parklat.

Presidendisviidil on privaatrõdu vaatega Vene tänavale.

Presidendisviidi privaatselt rõdult saab alla vaadata Vene tänavale, kus suviti sagivad tavaliselt kruiisilaevade turistid, külmemal ajal aga möödaruttavad koolilapsed ja õhtused restoranikülastajad. Presidendisviidi saab ühendada Werner von Siemensi sviidiga, saades nii lisamagamistoa. Tuba pakub ülimat luksuslikkust, privaatsust ja turvalisust: eraldi turvatsooniga, mida on lihtne hotelli muust osast eraldada ja kaitsta.

Rikkaliku hommikusöögi ning spaakülastusega tuleb sviidi hinnaks 555 eurot (aga oleneb ka hooajast).