Võitnud kavandi arhitektideks on USA-s resideeruvad Yitan Sun ja Jianshi Wu, ning selle nimeks New York Horizon. Mullapinnast tühjaks kooritud Central Parki ümbritseks ligi 300 meetri kõrgune pilvelõhkujate müür, ning edaspidi pääseks parki jalutama juba nende väliskülgedel liikuvate liftide abil.

Võit konkursil küll ei tähenda veel seda, et New York tegelikult oleks nõus laskma buldoosereid oma keskpargi kallale. Teatavasti kujunes praegune Central Park pärast seda, kui 1858. aasta pargikujunuduse võistlusel jäi peale Frederick Law Olmstedi ja Calvert Vaux kavand, 1962. aastast on see ka USA rahvusliku kultuurimälestusmärgi staatuses.

Võrdluseks ka praegune Central Park ülaltvaates:

eVolo konkursi teine ja kolmas koht meenutavad siiski juba klassikalist arusaama pilvelõhkujaist:

2. The Hive: Drone Skyscraper ehk siis Taru: droonide pilvelõhkuja, autoreiks Hadeel Ayed Mohammad, Yifeng Zhao ja Chengda Zhu, kes samuti resideeruvad USA-s.
https://www.evolo.us/competition/the-hive-drone-skyscraper/

3. Data Skyscraper: Sustainable Data Center In Iceland ehk siis Andmepilvelõhkuja: keskkonnasõbralik andmetöötluskeskus Islandil, arhitektideks Valeria Mercuri ja Marco Merletti Itaaliast.
https://www.evolo.us/competition/data-skyscraper-sustainable-data-center-in-iceland/
eVolo on USA-s ilmuv arhitektuuriajakiri, mis pilvelõhkujate konkursse korraldanud 2006. aastast alates. Siin mullust valikut: