Quantum of the Seas talvitub USA-s New Jerseys ja jätkab siis teekonda üle Vaikse ookeani, et jõuda oma tegelikku kodusadamasse - Shanghaisse.

Royal Carribean ei koonerda pressiteates ülivõrretega: uut laeva nimetatakse uueks ajastuks kruiisilaevanduses, maailma esimeseks nutilaevaks ja sadade maailmas esimesena kasutusele võetud uute tehnoloogiliste lahenduste koduks.

See toob ka kruiisilaevanduse 21. sajandisse, lisatakse.


Quantum of the Seas pakub esimesena kruiisilaevadest ülikiiret Internetti, maailma esimest robotiseeritud baariletti, kus kokteili segavad tööstusrobotid, langevarjusimulaatorit, väikseid autosid platsil ringisõitmiseks, ulmelisi multimeediaseintega varustatud baare ja saale jne.

Samas kritiseerisid Southamptonis laeva külastanud briti ajakirjanikud kohati mittetöötavat tehnikat: WiFi olevat olnud aeglasevõitu nagu laevadel ikka ning robot-baariteenindaja loksutas kokteile maha ja jäi vahepeal seisma.

167 800 tonnise veeväljasurvega ning 4180 reisijat mahutav kruiisilaev alustas oma esireisi üle Atlandi ookeani Southamptonist, et peatuda esialgses kodusadamas New Jerseys.

Moodsaima kruiisilaeva uued atraktsioonid

Laeva sisekajutites on võimalus siiski ka merele vaadata. Selleks on loodud virtuaalsed rõdud, mis näitavad hiigelekraanidel just seda pilti, mis väljast avaneb. Ekstreemsema meelelahutuse jaoks on
langevarjusimulaator tuuletunnelis, surfisimulaator tehislainetega basseinis ning kaljuromimise sein. SeaPlex on maailma suurim spordikompleks, mis laevadel kunagi olnud.

North Stari vaatekapsel.

Vaatekapsel North Star tõuseb 41 meetri pikkuse kraananoole otsas kõrgele laeva kohale või sõidab laeva kõrvale, et pakkuda avaramaid vaateid nii laevale endale kui ka lähedalt mööduvatele vaatamisväärsustele, näiteks New Yorgi vabadussambale.

Bionic Bar.

Robotiseeritud Bionic Baris saavad külastajad jälgida, kuidas tööstuslikud robotid neile kokteile valmistavad ja serveerivad. Kogu laev on kaetud piisavalt kiire WiFi-ühendusega, mis lubab üle õhu striimida kõrgkvaliteediga videot.

Virtuaalse rõduga kajut.