Isa ja ema on olnud superhoolikad oma laste täiprobleemi ravimisel. Kolm poissi hakkasid ravi saama kohe, kui avastati, et nende nõbude juustest täid leiti, vahendab news.com.au.

„Kui mu õde ütles mulle, et ta lastel on täid, ostis naine kõikvõimalikud vahendid, et meie lastele ravi peale panna. Ta hoidis teraselt laste paranemisel mitmeid nädalaid silma peal," rääkis Clay, kuidas kõik alguse sai.

„Nende paari nädala jooksul Londinis ja Pariisis tegime lastele regulaarseid vanne, kammisime nende juukseid pärast vanne. Mitte ühelgi hetkel ei jäänud meile ainuski täi silma," kinnitas isa.

Kuid nagu ikka - asjad juhtuvad. Ja kolm nädalat hiljem need sügelevad tüütused endast märku andsidki ja seda kõige ebasobivamal hetkel - Delta Airlines'i pardal, lennul, mis oli just startimas Pariisist Minneapolisesse pärast perepuhkust Euroopas.

Lend jõudis juba poolele teele Atlandi ookeani kohale, kui pere kuueaastane poiss pidi tualetti kasutama.

„Järjekorras oodates hakkas poiss pead kratsima. Naine vaatas, et miks ta kratsib ja leidis peast täi. Kaks stjuuardessi tormasid see peale kohale ning koogutasid lapse pea ümber jahmunult deklareerides, et „Jumal küll, tal on täid!".

Kui lennuk Minneapolises maandus, tehti kogu lennuk tühjaks ning perele öeldi, et nad ei saa ostetud jätkulennule Nashville'i minna.

„Me ei jää Minneapolisesse," ütles isa selle teate peale, mispeale vastati talle, et „lastele tuleb teha meditsiiniline ülevaatus".

Lennule toodi kaks „meditsiinitöötajat", kes kordasid öeldut, et lapsed tuleb üle vaadata.

„On see tõesti lennufirma ülesanne teostada meditsiinilisi läbivaatusi?" küsis perepea irooniliselt.

Ilmunud lennufirma töötajad mõõtsid laste kehatemperatuuri. Lapsed olid terved.

Perekond lahkus lennukist ja suundus tolli.

Kuid siin ei lõppenud nende kannatuste rada.

Tolliruumis taheti lastele uus ülevaatus korraldada. Juba lennukist tuttav „meditsiinitöötaja" tahtis seda teostada seal samas - tollialal.

Kuigi isa oleks tahtnud selle vastu protestida, mõtles ta samal ajal jätkulennule, millest polnud soovi maha jääda. Seega nõustuti läbivaatusega.

Nii hakkaski töötaja, kummikindad käes, lapse pead läbi vaatama. Leitigi täid.

Nüüd öeldi perele juba kindlamal toonil, et jätkulennule neid ei lubata ja et terve pere vajab ravi.

Kui lapsed juba ise end olukorras kehvalt tundma hakkasid, ütles üks isale pisarsilmi, et tunneb süüd, et tal täi on.

„Ma leian, et lennufirma oleks pidanud selle olukorra delikaatsemalt lahendama. Tõenäosus, et mõnel lennul on reisija mõne nakkava haiguse või ka täi või mõne muu parasiidiga, on väga suur. Nii ei saa inimestega käituda," leiab isa.