Restoranide nädala külaliste antud tagasiside põhjal selgusid külaliste lemmikroad. Parimaks toiduks hindasid külalised restoran Raimondi õhtumenüüs olnud lambatalle kaela ja –keelt, golfirestorani Eagle valgešokolaadi kooki ja Postipoisis serveeritud kuuma šokolaadikooki passionivahuga.
Restoran Raimondi peakoka Marko Lumera sõnul on nende menüüs kasutatud kohalikku toorainet, millele on lisatud tavatuid nüansse. “Restoran Raimondi õhtusöögi pearoaks pakutavat lambatallekaela ja keelt on täiendamas põdrasammal, mis paljudele vaid männimetsast tuttav ja tuleb restoranis taldrikule serveerituna ilmselt üllatusena. Sellised väikesed nüansid toovad elevust ja pakuvad meeldejäävamaid elamusi,” lisas Lumera.
Külastajad valisid ka oma lemmikrestoraniks Raimond, kus tavamenüüst tellides tuleb eripakkumises olnud õhtusöögi eest välja käia 42 eurot. Seega oli restoranide nädalal külaliste võit enam kui kahekordne ja seetõttu ka kõik kohad populaarsematesse restoranidesse välja müüdud. Lisaks restoran Raimondile märgiti lemmikuteks ka linnapiirist väljapool asuvad golfirestoran Eagle ja White Beach Golf.
Hedon spaa tegevjuhi Sari Sopaneni sõnul olid neil ootused külaliste rohkuse osas suured ja restoranide nädalal osalemine heaks peaprooviks kogu meeskonnale. “Külaliste rohkus ületas kõiki meie ootusi ja kindlasti soovime ka järgmisel aastal kaasa lüüa. Võime öelda, et meie meeskond on suveperioodiks valmis. Oleme tänulikud kõigile restoranide nädala külalistele ja loodame, et nad tulevad meie juurde tagasi,” lisas Sopanen.

Pärnu Restoranide Nädala projektijuhi Kadi Elmeste sõnul oli külaliste huvi restoranide nädala vastu suur ja külalisi ligi poole võrra rohkem eelmise aastaga võrreldes. Sel aastal võtsime kasutusele ka online broneerimissüsteemi, et pakkuda külalistele mugavamat võimalust nii broneeringute tegemiseks, kui ka vabade kohtade otsimiseks. Tõsiasi, et 70% broneeringutest tuli online keskkonna kaudu, annab kinnitust, et otsus õigustas end igati. “Broneerimissüsteem oli ülioluline nii külastajate mugavuse poolelt vaadatuna, kui ka ettevõtjatele tehtud broneeringute kinnituse osas. “Oleme tänulikud kõigile külalistele, kes kampaanianädalal restoranidesse jõudsid ja eripakkumistest osa said,” oli Elmeste tänulik.

Pärnu Restoranide Nädal toimus 2.-10. aprillil 2016, eesmärgiga tutvustada Pärnu kokki ja restorane nii eestimaalastele kui ka lähinaabritele, et elavdada kohalike elanike restoranide külastusi. Osalenud restoranid pakkusid kampaanianädalal 2-käigulist lõunasööki hinnaga 10 eurot ja 3-käigulist õhtusööki hinnaga 15 eurot. Osales 21 restorani. Restoranide nädal viidi ellu koostöös ettevõtjate, Pärnu Linnavalitsuse ja SA Pärnumaa Turism.