Honolulu, Hawaii
Honolulu külastamiseks ei ole halba aega olemaski. Aga novembris on see üks odavamaid troopilisi paradiise - hotellide hinnad on alla umbes 40%.
Hiinalinn on elav ja inimesed sagivad arvukates uutes restoranides, mida võrreldakse New Yorgi trendika Williamsburgi linnaosaga.

Foto: Shutterstock.com

Puhkuste kõrghooajal ja koolivaheagade ajal võivad nii Disneylandi, Harry Pottery Maailma kui Universali stuudiote külastamine olla tõeline õudusunenägu. Aga novembris? Järjekorrad on lühemad, hotellid odavamad, tänaval jalutamiseks on ruumi!

Parimad kohad, kuhu sõita veebruaris

Singapur, alati populaarne linnapuhkuse koht, on saanud sel talvel uue hingamise silmapaistvate disainhotellide lisandumisega, mille hulgas Philippe Starcki loodud South Beach on juba ise piisav põhjus Singapuri sõitmiseks. Singapuri Rahvusgalerii, mille kollektsion on kasvanud parimaks kunstikoguks Kagu-Aasias, on ka täiesti kohustuslik koht kunstihuviliste jaoks.

Tasmaniasse on tegelikult on viimastel aastakümnetel olnud kogu aeg parimate puhkusesaarte hulgas. Austraaliast piisavalt kaugel asuv saar on suutnud säilitada oma puutumatuse ja eksootika. Samas saab seal ka keset kõige puutumatumat loodust siiski peatuda tipphotellides, kust ei puudu ükski mugavus ega ähvarda ükski putukas.

Parimad kohad, kuhu sõita veebruaris

Suvi Lähis-Idas on piinavalt kuum, aga novembris on temperatuur perfektne, et avastada kõrbe või veeta aega rannas. Ja mõlema jaoks pole olemas täiuslikumat paika kui Omaan.
See on ühtlasi teekond ajalukku, mille äärde jäävad sultanite paleed, suured mošeed, värvikad turud. Kõigele tasutaks Wahiba kõrbe kuldne liiv ja beduiinide külad ning eemal silmipimestavat sinine ookean.

Parimad kohad, kuhu sõita veebruaris

Bikiinid jäägu teie meelest suve ootama? Norra on parim paik talvel, kuivõrd norrakate meelest ei ole talv üleelamiseks, talv on nautimiseks. Virmalised, põhjapõdrad, õhtusöögid küünlavalgel ja pikad suusasõidud puhtas õhtus. November nagu november olema peab!

Parimad kohad, kuhu sõita veebruaris