Expedia.com näitab, et lennupiletite hinnad Pariisi on võrreldes 2015. aastaga oluliselt langenud: Los Angelesest 30, Chicagost 60 ja New Yorgist koguni 65 protsenti.

Lennukompaniide sõnul on hinnad alla lastud seetõttu, et reisijaid püütakse taas Pariisi meelitada pärast kõike seda, mis seal 2015./2016. aastal juhtus ning turistide voolu halvas. Kuid ka nüüd juhtub igasuguseid asju – alles 20. aprillil lasti turiste täis Champs-Élysées’ bulvaril maha politseinik.

Ka teine otsingumootor Kayak.com näitab lennupiletite hindade langust: ajavahemikul 1. aprillist kuni 1. septembrini on keskmiseks hinnaks USA-st Pariisi 625 USD, mis on 32 protsenti madalam, kui möödunud aastal samal ajal.

Luksushotellid pakuvad soodushindu, kui võrrelda viie aasta taguse ajaga, väidab online reisiagentuuri Skylark.com juht Paul Tumpowsky. Pakutakse ka mitmesuguseid lisateenuseid, näiteks garanteeritud kõrgema taseme tuba, hommiksööki ning hotellikrediiti.

Pariis

„Praegu on Pariisis luksushotelle rohkem kui kunagi varem, pakkumine ületab nõudmise üsna selgelt ning külastajad saavad valida parimate pakkumiste vahel,“ sõnas Tumpowsky.

Expedia.com-ist võib leida sadu soodsaid pakkumisi.

Pariis

Mama Shelter, Philippe Starcki disainitud butiikhotell on välja käinud pool tosinat erinevat pakkumist, mille puhul ööbimise hind algab 109 eurost. Love-nimeline pakett, mille hind algab 179 eurost öö kohta, sisaldab näiteks ööbimist, hommikusööki, tervistusšampanjat ja hilist checkout’i.

Neljatärnilise butiikhotelli C.O.Q. Hotel kevadpakkumine sisaldab kolme ööd hotellis hommikusööke, pudelit veini, kahe rolleri kasutamist hotellis viibimise ajal ja õhtusööki hotelli baaris koos klaasi šampanjaga. Ühe öö hinnaks selles paketis on 199 eurot.

Butiikhotell Grand Pigalle pakub kevadhooaja vältel tube 20protsendilise allahindlusega, alates 174 eurost öö. Hind sisaldab ka hommikusööki.

Luksuskortereid välje rentiv Paris Perfect, millel on enam kui sada mööbli ja täisvarustuses köögiga elamispinda üle kogu Pariisi, pakub aprillis-mais samuti 20protsendilist allahindlust. Öö maksumus algab 158 eurost.

Paketid neile, kes luksust taga ajavad ja head õhtusööki nautida soovivad, on kallid, kuid siiski soodsad, kui võrrelda eraldi ostetud ööbimisega. Four Seasons Hotel George V on turule toonud kolmeöölise kulinaarsete naudingute paketi. Õhtusööke pakutakse kolmes viie Michelini tärniga pärjatud restoranis – Le Cinq, Le George ja L’Orangerie. Lisaks ööbimisele kuuluvad paketti hommikusöök, privaatne tuur hotelli veinikeldris, mis sisaldab 50 000 pudelit veini, ning mitmekäigulist lõuna või õhtusööki igas nimetatud restoranis. Ühe öö hind selles paketis algab 1550 eurost.

Äriklassi lende pakkuv lennufirma La Compagnie, mis lendab Newark Liberty rahvusvahelise ja Pariisi Charles de Gaulle’i lennujaama vahel, pakub edasi-tagasi pileteid hinnaga alates 1800 dollarist reisija kohta.

Allikas: www.nytimes.com