Pariisis on hoogu saamas “ühe toiduaine” restoranid



Pariisis on hoogu saamas “ühe toiduaine” restoranid
Näiteks vajab mõni restoran suures kogused kanu - ja ei midagi muud.Silvia Pärmann

Pariisis on uus trend einestada restoranides, mis keskenduvad vaid ühele kindlale produktile, mida siis tosinal eri moel valmistatakse ja serveeritakse, vahendab CNN Travel.

L’Huitrade Champs-Elyséel on spetsialiseerunud austritele, mis on maailmaklass. Eggs & Co Ladina kvartalis pakub fantaasiarikkaid munatoite. Le Coq Rico (18. kvartal) menüü koosneb eranditult kanaroogadest. Pomze Haussmanni bulvaril on kontsentreerunud õuntele ja Maison de la Truffe (kaks valdust kesklinnas) teab kõike trühvlitest ja kombineerib seda väärtuslikku haruldust osavalt nii pasta, risoto ja omlettide kui ka hamburgeri ja pitsaga.

Loe veel

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare

REISIJUHI TOP