Princess Cruises'i esindaja rääkis väljaandele Sun Online, et tulekahju leidis aset 28. jaanuaril kell 11 õhtul kohaliku aja järgi.

Tulekahju tõttu said kahjustada puhkekeskuse majad. Kohalikel tuletõrjujatel ja puhkekeskuse töötajatel kulus tulekahju kustutamiseks ligi tund aega. Hetkel pole täpselt teada, kui suuri kahjusid täpselt tulekahju põhjustas.

Pealtnägija saadetud videost on näha, kuidas puhkekeskus on suurtes leekides ja süttisid ka mõned majade lähedal olevad puud.

Põlengu põhjustatud kahju ulatust pole siiani päris täpselt kindlaks tehtud. Õnneks tulekahjus keegi viga ei saanud ja hukkunuid pole. Princess Cruises kinnitab, et tulekahju ajal ei viibinud puhkekeskuses mitte keegi.

Põlengus kannatada saanud majadesse pidid külastajad saabuma samal nädalal. Õnnetuse tõttu pidid külalised leppima aga teise puhkekeskusega.

Bahama saarestikku kuuluv Eleuthera saar on väga populaarne erinevate staaride seas. Näiteks pidas seal värvika tüdrukuteõhtu armastatud näitlejanna Cameron Diaz. Bahama saartel on käinud puhkamas ka prints Charles ja printsess Diana.

Jaanuarikuu alguses leidis aset laastav tulekahju ka Maldiividel asuvas viie tärni puhkekeskuses Gili Lankanfushi, mille käigus hävis mitu hoonet. Keegi õnneks kannatada ei saanud, ent maailma üks parimaid puhkekeskuseid sai ulatusliku kahju osaliseks.

Vaata ka videot: