Ryanair peadirektor Michael O’Leary tegi plaanid uue teenuse kohta esimest korda avalikuks kaks aastat tagasi. Esialgu pakub äsjaloodud Ryanair Holidays majutusvõimalust hotellides ja aparmentides reisijatele Suurbritanniast, Iirimaalt ja Saksamaal. Teistele turgudele suundutakse järgmisel aastal. Valida saab enam kui 330 000 majutuskoha vahel Vahemere-äärsetest piirkondadest kuni suuremate Euroopa linnadeni.

Michael O'Leary tegi teatavaks sellegi, et chek-in aega neile inimestele, kellel on lennukis broneeritud reserveerimata koht, on vähendatud neljale päevale.

Iiri juurtega lennufirma kinnitab, et paketireiside pakkujad on aastaid liiga kalleid teenuseid pakkunud ning lubab suurema müügitulu nimel kasumist loobuda. Kokkulepped on uue teenuse osas saavutatud Hispaania reisioperaatoriga Logitravel ning majutusteenuse pakkujaga World2Meet.

Ryanairi turundusdirektor Kenny Jacobsi sõnul on nad kindlad, et suudavad reisijatele Euroopa parimaid hindu pakkuda. „Seni on nad paketireiside eest liiga palju maksnud, ja seda aastaid. Ning aina enam ja enam inimesi soovib oma reisipaketid ise kokku panna,“ rääkis Jacobs.

Uusi teenuseid tutvustavas kõnes mainis Kenny Jacobs sedagi, et lennupileteid müüakse edaspidi vaid neile, kes registreerivad ennast portaali My Ryanair kaudu. „Tahame olla reisimaailma Amazon,“ selgitas Jacobs. „Ja me tahame, et inimesed ostaks meil rohkem, kui vaid lennupileteid.“

Allikas: lonelyplanet.com