„Viimase viie aasta Osturallidel on olnud tavaks, et puhkusemüük ületab lennupiletite müüki, ning seetõttu tuli lennupiletite seekordne populaarsus meile positiivse üllatusena. Usun, et suur tähtsus on siin justnimelt Nordical, kes otselendude, hea sihtkohavaliku ning kvaliteetse teenuse ja teeninduse poolest on viimase aastaga tõeliselt vingele tasemele tõusnud,“ kommenteeris Go Traveli turundusjuht Anu Vane.

„Sümpaatne on Nordica puhul ka see, et lennupileti hind sisaldab alati äraantavat pagasit,“ lisas Vane. Kuigi konkurentide lennupileti alghind võib olla odavam, tõuseb see pagasit juurde liites isegi kuni 80 eurot algsest kõrgemaks.

Kõige rohkem osteti soodushinnaga lennupileteid Horvaatiasse (Split ja Rijeka) ning Ukrainasse (eelkõige Odessa, ka Kiiev), populaarsed olid Amsterdam, Berliin, Hamburg ja Nice ning esile tõusid ka Ateena ja Barcelona.

„Kõik nimetatud on suurepärased linnad nii linnapuhkuseks kui ka kohaks, kus alustada pikemaks puhkusereisi näiteks ümbruskonnas ringi sõites – edetabelit võiks vabalt kasutada ka soovituste listina eelolevaks suveks,“ kommenteeris Anu Vane.

Väga hästi läksid Osturallil kaubaks ka Eesti ja Läti puhkusepaketid, ületades samuti möödunud kevade Osturallit. Eriliselt populaarseks kujunesid Pühajärve Spa & Puhkekeskus ja uhiuus V Spa Tartus, suurt huvi näidati üles ka Võrumaa Kubija loodusspaa ning Saaremaa Grand Rose SPA vastu.

Puhkusereiside müük jäi Osturallil möödunud aastaga ligikaudu samale tasemele, riikidest osutusid kõige populaarsemaks Bulgaaria, Küpros ja Kreeka.