Veebilehel Dprktoday.com pakutakse riigi tutvustamiseks omapärast valikut pilte. Vastupandamatut soovi suletud riiki reisimiseks peaks tugevdama ka reipad karaokestiilis videoklipid.

Pildid on kaunistatud 90ndate stiilis tähekeste ja udustatud äärtega, lehe päisel klippides avaneb aga kõiki külalisi tervitava "Suure Juhi" portree.

Valdavalt koreakeelses portaalis leidub ka ingliskeelseid lehekülgi, mis kutsuvad osalema rahvusvahelistel suurüritustel, kus loodetakse näha ka lääne turiste: näiteks Arirangi mängudel või Pyongyangi maratonil.

Vaata valikut riiki tutvustavatest piltidest näiteks sellest albumist.

Kolme püramiidi kujulise veepargi esinduspildid on siin albumis.

Siin albumis aga on valik pilte uuselamurajooni ideaalsetest elamistingimustest Pyongyangis (kuid piltidel pole paraku näha ühtki inimest).

Kümne kuuga saadi valmis ka lööktööna rajatud moodne suusakeskus.

The Guardian kirjutab, et Põhja-Korea turismitööstus peab lääne turistide meelitamise parimaks vahendiks Disney lapselikku stiili: erkpunased tähekesed piltidel, päevalilleraamidega ääristatud helged pildid ja lehvitavad väikelapsed.

Huffinton Post toob pildivalikust välja veel Põhja-Korea raketikatsetuste pildid ja üksiku valge koera pildi.

Ehkki Põhja-Korea proovib aina rohkem paotada uksi välisturistidele, peavad inimõigusorganisatsioonid seda riiki endiselt süüdlaseks inimõiguste rikkumises ja oma kodanike tagakiusamises. Sellepärast on sealse turismitööstuse toetamine tekitanud vaidlusi.