Nystekt Strömming tähendab värskelt praetud räimed. Putka on siin seisnud 22 aastat ning see on tõeline kultuskoht. Kui Inglismaa tuntud toiduguru A. A. Gill Stockholmi külastas, et parimad restoranid välja noppida ja neile Michelini tärne anda, leidis ta kõigi suureks üllatuseks ka räimeputka kuulsate tähtede väärilise olevat. Kahjuks ei saanud ta putkale tärne anda, sest muud tingimused jäid täitmata, aga fakt ise lisas kohale veelgi kuulsust. Mõõduka raha eest saab siit lihtsat, aga praeguste moodsate restoranide kohati ülepingutatud kunsttükkidega võrreldes haruldast rooga – kliendi enda silmade all võis praetud värskeid räimi. Lisandite valikus on kartulipuder, magus Skåne leib või näkileib. Klassikaline hitt on knäckis ehk värskelt praetud räim näkileival, mida süüakse püstijalu putka kõrval seistes. Üle saja krooni ei maksa siin ükski toiduports ning räime seltsis on mõnus väljakul toimuvat uurida.

Allikas: „Minu Stockholm”, autor Rita Ahonen