Eelmisel nädalal hullutas kogu maailma Ameerika Ühendriikidest alguse saanud Must Reede, kui suur osa kaupu ja teenuseid hinnati alla. Samamoodi leidis eile aset ka Küberesmaspäev, mil paljud e-poed üle maailma pakkusid samuti soodsamaid hindu. Reisisõbrad aga peaksid oma tengelpunga otsima välja just täna, 27. novembril, kuna paljud reisi-ja lennufirmad tähistavad Reisi Teisipäeva.

Lennufirmade hindu võrdleva nutirakenduse Hopper analüüsi kohaselt on pärast tänupühi (mida tähistatakse USA-s alati novembri 4. neljapäeval) saadaval suurim hulk soodsaid reisipakkumisi. Näiteks eelmisel aastal tuvastasid firma analüütikud pärast pühi rohkem soodustusi, kui Mustal Reedel ja Küberesmaspäeval kokku.

Hopper toob välja, et kui eelmine aasta oli soodustusi ja häid pakkumisi umbes 20-protsendil kõigist USA-sisestest ja rahvusvahelistest marsuutidest, siis sel aastal on need numbrid ilmselt suuremad. Näiteks pakub Hopper, et Londoni-USA lennud võivad olla isegi 41 protsenti ning USA-Barcelona otsad 36 protsenti tavapärasemast odavamad.

Lisaks võib Hopperi analüüsi kohaselt oodata näiteks märkimisväärseid allahindlusi lennufirmalt Cathay Pacific (soodustused USA-Aasia ja Austraalia-Uus-Meremaa suunadel), Islandi lennufirmalt Icelandair ning filipiinide lennufirmalt Philippine Airlines. Samas soovitab ettevõte hoida silma peal kõikidel huvipakkuvatel lennufirmadel.

Ühe superpakkumiste tulva põhjusena pakuvad Hopperi analüütikud välja tõsiasja, et inimesed on tegelikult juba tänupühade eel oma järgmise aasta puhkuseplaanid teinud ja piletid ostnud, kuid paljudel on veel plaanimata jõulupühad või aastavahetus. Ka on lennufirmadel hoolimata kahest suurest aset leidnud ostupeost müümata jäänud ikkagi märkimisväärne osa piletitest.

Hopperi enda sõnul on nende analüüside täpsus umbes 93 protsenti ning eelmisel aastal saatsid nad Reisi Teisipäeval välja tavapärasemast 43 protsenti rohkem teateid lennufirmade sooduspakkumistest.

Loe Reisi Teisipäeva kohta rohkem infot siit.