„Novatours avas esimese reisikorraldajana 11. oktoobril oma 2017. aasta suvereiside müügi ning varajaste broneerijate aktiivsus kinnitab, et oleme vastanud klientide ootustele ja jätkanud kurssi õigel suunal,“ ütles Novatoursi tegevjuht ja juhatuse liige Andree Uustal. „Reisijanu on taas kasvamas ning selle najal saame teha julgemaid kasvuplaane kogu järgnevaks aastaks,“ lisas ta.

Uustali sõnul tuleb kasv eelkõige täiendavate sihtkohtade, nagu Montenegro ja Horvaatia lisandumisest ning Küprose, Kreeka, Türgi ja Bulgaaria nõudluse suurenemisest. „Võrreldes eelmise suvehooajaga on hüppelist kasvu oodata näiteks Küprose suunal, kus reisijate arv peaks suurenema ligi kolm korda,“ selgitas Uustal.

Suvehooaja avavad aprilli lõpus otselennud Tallinnast Türki, Antalyasse. Järgnevad Kreeta, Rhodose, Küprose, Bulgaaria, Montenegro, Horvaatia, Korfu ja Peloponnesose poolsaare reisid. Suvepikendusreisidest pakub Novatours septembriks ja oktoobriks Itaalia, Sitsiilia, Zakynthose saare, Hispaania ja Portugali reise.

Uustali sõnul hindavad kliendid üha rohkem teenusepakkuja stabiilsust, usaldusväärsust ja kogemust. Viimase poolaasta muutused Eesti reisikorraldusmaastikul, mil turult lahkusid paar väiksemat reisikorraldajat, korrastab kogu turgu ja soosib suuremate tegijate müügipotentsiaali.

Kogu 2017 suvehooaja kasvuks plaanib Novatours ligi 15% ehk ligi 36500 reisijat.

Novatours tegutseb Eestis alates aastast 2004, olles sellega staažikaim, samas ka suurim reisikorraldaja. Novatoursi turuosa Baltimaades on enam kui kolmandik.